Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 29 شهریور 1399 - 19:40

26
شهریور
بسته موضوعی 148 : طرز تهیه انواع ترشی

بسته موضوعی 148 : طرز تهیه انواع ترشی

تُرشی یکی از چاشنی‌ها به ویژه در آشپزی خاورمیانه و بالکان است.ترشی گذاشتن یکی از فرایندهای نگهداری طولانی مدت تره‌بار است که خوراکی مورد نظر را درون محلول آب نمک یا سرکه با پی‌اچ پایین و دارای حالت اسیدی قرار می‌دهند.

تحریریه زندگی آنلاین : تُرشی یکی از چاشنی‌ها به ویژه در آشپزی خاورمیانه و بالکان است.ترشی گذاشتن یکی از فرایندهای نگهداری طولانی مدت تره‌بار است که خوراکی مورد نظر را درون محلول آب نمک یا سرکه با پی‌اچ پایین و دارای حالت اسیدی قرار می‌دهند. اگر ماده خوراکی خود دارای آب کافی باشد، تنها افزودن نمک برای ساختن ترشی بس است.

 

 

طرز تهیه ترشی سالاد فصل

طرز تهیه ترشی قارچ بسیار خوشمزه

طرز تهیه ترشی کدو سبز

طرز تهیه سیر ترشی

 طرز تهیه‌ مکدوس؛ ترشی پرطرفدار

فوت و فن درست کردن ترشی کلم قرمز

ترشی پوست لیموترش + طرز تهیه

طرز تهیه ترشی فلفل دلمه‌ای کبابی

طرز تهیه ترشی موسیر

طرز تهیه ترشی لوبیا سبز

آشنایی با طرز تهیه ترشی اسپانیایی

علت سبز شدن سیرترشی و راه های پیشگیری از آن

نگهداری ترشی در ظرف پلاستیکی ممنوع!

طرز تهیه سیر ترشی هفت ساله در ۴۰ روز

ترشی بادمجان فوری + طرز تهیه

ترشی زردآلو + طرز تهیه

طرز تهیه ترشی فلفل سبز فوری

طرز تهیه ترشی انبه؛ تند و خوشمزه

طرز تهیه ترشی فلفل سبز فوری

برچسب ها: ترشی، طرز تهیه ترشی، سرکه، سیر ترشی، خیارشور، سرکه خانگی، ترشی فوری تعداد بازديد: 75 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز