Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 08:17

30
خرداد
طرز تهیه سیر ترشی

طرز تهیه سیر ترشی

در این مطلب قصد داریم دستورالعمل تهیه سیر ترشی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

 سیر ترشی از محبوب‌ترین ترشی‌ها بین ایرانی‌هاست که هم درست‌کردن آن راحت است و هم سختی زیادی ندارد فقط هرچه بیشتر بماند محبوبیت بیشتری دارد.

مواد لازم:

سیر خشک...............نیم کیلو

سرکه سیب ارگانیک...........به مقدار لازم

نمک.............به مقدار لازم

 

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه ترشی فلفل دلمه‌ای کبابی

طرز تهیه:

۱. برای درست کردن سیر ترشی خانگی و سالم ابتدا پوست‌های روی سیرها را جدا می‌کنیم؛ به طوری که حبههای آن از هم جدا نشود. قسمت چوبی بالای سیر هم به دلخواه اگر بخواهید از سرش ببرید و اگر نه که زیاد تاثیری در طمع و مزه ندارد. از سیرهای که بخشی از آن کپک زده و خراب است استفاده نکنید. سیرها را در داخل شیشه‌ها چیده و سعی کنید فضای خالی در ظرفتان باقی نماند.

کمی نمک روی سیرها ریخته و سپس سرکه سیب را به آن اضافه می‌کنیم تا جایی که سرکه روی سیرها را بگیرد سرکه می‌ریزیم. در چند روز اول بهتر است در آن را در چند روز اول نیمه باز بگذارید تا سیر و سرکه از جوش و خروش بیفتد و بعد به آن دوباره سرکه اضافه کرده و درب آنرا محکم ببندید.

زود ترین زمانی که میتوانید سیر ترشی خود را مصرف کنید حداقل ۶ ماه است زودتر از آن این ترشی قابل خوردن نیست. زمان رسیدن واقعی آن ۷ سال است که می‌توان بعد از ۳ یا ۴ سال هم آن را خورد.

منبع: ایرنا

برچسب ها: سرکه سیب، سیر، سرکه خانگی تعداد بازديد: 484 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز