Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:36

23
شهریور
طرز تهیه ترشی سالاد فصل

طرز تهیه ترشی سالاد فصل

در این مطلب دستورالعمل تهیه ترشی سالاد فصل آموزش داده شده است.

ترشی سالاد فصل از آن ترشی‌های با رنگ و لعاب است که با آب گوجه تهیه می‌شود. طرز تهیه این ترشی تقریبا به ترشی‌های دیگر شبیه است؛ با این تفاوت که به خاطر آب گوجه داخل آن نکاتی دارد که باید حتما رعایت کنید. علاوه بر نکات، اگر مقدار مواد لازمی که برای تهیه ترشی سالاد فصل در ادامه پرداختیم برایتان کم یا زیاد است، مواد را به نسبت برابر کم یا زیاد کنید. با طرز تهیه ترشی سالاد فصل همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه ترشی سالاد فصل

گل کلم خرد شده............... سه لیوان

گوجه فرنگی................. دو و نیم کیلوگرم

سرکه سفید ...................دو و نیم لیوان

هویج خرد شده.............. دو لیوان

کرفس خرد شده ..............دو لیوان

سیر............. شش حبه

فلفل سبز تند.......... شش عدد

نمک ..............یک قاشق غذاخوری

زردچوبه............ نصف قاشق غذاخوری

 

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه ترشی قارچ بسیار خوشمزه

 

 

طرز تهیه ترشی سالاد فصل

برای شروع تمام مواد را بشویید و به صورت متوسط نه خیلی درشت و نه خیلی ریز خرد کنید. سپس آن‌ها را داخل آبکش بریزید تا کاملا خشک شوند.

گوجه فرنگی‌ها را با نمک داخل مخلوط‌کن ریخته و حسابی مخلوط کنید. سپس آن را داخل یک ظرف در بسته ریخته و حدود ۱۵ ساعت در جای خنک نگهدارید.

بعد از این که گوجه در آب نمک ماند، آن را از صافی رد کرده و داخل یک قابلمه روی حرارت بجوشانید. صبر کنید تا آب گوجه کمی تبخیر شده و یک مایع نیمه غلیظ به دست آورید.

مواد ترشی که شامل گل کلم، کرفس و هویج هستند را به گوجه در حال جوش خوردن اضافه کنید و صبر کنید تا کمی جوش بزنند. سرکه و نمک و زردچوبه را هم اضافه کنید و بعد از دو سه دقیقه مواد را از روی حرارت بردارید.

بعد از این که مواد ترشی سرد شدند، مواد را همراه سیر و فلفل سبز داخل ظرف مناسب ریخته و در ظرف را محکم ببندید. ترشی بعد از دو تا سه هفته جا میفتد.

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه ترشی گوجه گیلاسی

طرز تهیه ترشی کدو سبز

طرز تهیه سیر ترشی

 

 

نکات طرز تهیه ترشی سالاد فصل

اگر دوست دارید ترشی طعم تند بیشتری داشته باشد، فلفل سبز را خرد کنید و داخل ترشی بریزید.

کلم و مواد ترشی باید فقط حرارت ببینند؛ بنابراین نباید بگذارید آنقدر بجوشند تا نرم شوند.

سیر و فلفل را بعد از سرد شدن به مواد اضافه کنید.

مطمئن شوید که ظرفی که انتخاب می‌کنید کاملا خشک و تمیز باشد. در غیر اینصورت ترشی کپک می‌زند.

 

منبع: کتاب کاله

برچسب ها: ترشی، سرکه سفید، ترشی سالاد فصل، ترشی سالاد فصل با لوبیا سبز، طرز تهیه ترشی سالاد فصل تعداد بازديد: 563 تعداد نظرات: 2

نظرات

  • این ترشی رو شاید پانزده سال پیش من در آوردی درست کردم و ب دوستانم آموزششو می گفتم و تعجب میکردند و خوششون میومد . البته همه جور سبزیجات خرد شده معطر و صیفی جات بجز بادمجون که بجای آن از کدو سبز خرد شده می شه استفاده کرد و گوجه رو هم میشه خرد کرد یا بشکل بندری از آب تغلیظ شده اش بکار برد .
  • موسیر خرد شده و خیار وحتی اگر ترب سیاه هم باشه ریز کرده ب مواد اضافه میکنم .

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز