Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:02

8
شهریور
طرز تهیه ترشی لوبیا سبز

طرز تهیه ترشی لوبیا سبز

در این مطلب قصد داریم روش تهیه ترشی لوبیا سبز را به شما عزیزان آموزش دهیم.

 امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه ترشی لوبیا سبز را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

لوبیا سبز: ۱۵۰ گرم یا کمی بیشتر
سیر: ۱ حبه
تخم گشنیز: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
فلفل خشک تند: ۱ عدد کوچک
دانه فلفل سیاه: ۱/۸ قاشق چای‌خوری
برگ بو: ۱ عدد
سرکه سفید: ۱/۲ پیمانه
سرکه سیب: ۱ پیمانه
شکر: ۱ قاشق غذاخوری
نمک دریا: ۱ قاشق چای‌خوری

 

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه سیر ترشی

طرز تهیه‌ مکدوس؛ ترشی پرطرفدار

فوت و فن درست کردن ترشی کلم قرمز

ترشی پوست لیموترش + طرز تهیه

 

 

طرز تهیه:

۱. قبل از مرتب کردن لوبیاها، آن‌ها را با شیشه اندازه کنید تا ببنید بطور افقی در آن جای می‌گیرند یا نه. آن‌ها را بصورت فشرده تا جایی که می‌توانید داخل شیشه جای دهید، چون وقتی که مایع داغ را روی آن‌ها می‌ریزید، جمع شده و جای آن‌ها بازتر می‌شود.

۲. لوبیا‌ها را از داخل شیشه خارج کنید و آن‌ها را به صورت که از ارتفاع جای بگیرند، مرتب کنید و اضافات را بچینید بطوری که به صورت عمودی در شیشه یک سانت بالایی آن خالی باشد. لوبیا‌های مرتب شده را داخل شیشه به ترتیبی که گفته شد، بچینید.

۳. سیر را پوست گرفته و چهار قاچ کنید. تکه‌های سیر را داخل شیشه بین لوبیا‌ها جای دهید.

۴. تخم گشنیز، چیلی خشک، دانه فلفل سیاه و برگ بو را داخل شیشه و اطراف لوبیا‌ها بریزید.

۵. سرکه، سرکه سیب، شکر و نمک را داخل قابلمه‌ای کوچک روی گاز با حرارت بالا بجوشانید و بگذارید ۲ دقیقه بجوشد (شکر و نمک باید بطور کامل حل شود).

۶. این مخلوط را روی لوبیا‌ها بریزید. مایع باید بطور کامل همه لوبیا‌ها را بپوشاند. درب شیشه را ببندید و بگذارید تا شیشه خنک شده و به دمای اتاق برسد.

۷. وقتی که شیشه خنک شد آن را داخل یخچال گذاشته و پس از ۲ روز مصرف کنید. حداکثر ۶ ماه می‌توان در یخچال نگهداری کرد. وقتی که آن را باز کردید، حتما در یخچال نگه دارید.

۸. توجه کنید که در صورت نداشتن سرکه سیب میتوانید از ترکیب ۱ و ۱/۴ پیمانه آب و ۱/۳ پیمانه سرکه استفاده کنید. مقدار داده شده برای نسبت است آن را با توجه به مقدار لوبیا، کم یا زیاد کنید.

منبع: برترین‌ها

برچسب ها: لوبیا سبز، خواص لوبیا سبز، ترشی لوبیا سبز، طرز تهیه ترشی لوبیا سبز تعداد بازديد: 1931 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز