Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 01:57

8
مرداد
ترشی زردآلو + طرز تهیه

ترشی زردآلو + طرز تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه ترشی زردآلو را به شما آموزش می دهیم. ماده اصلی این ترشی میوه خوشمزه زردآلو است که یک میوه تابستانی پرخاصیت است.

در این مطلب با طرز تهیه ترشی زردآلو آشنا خواهید شد. ماده اصلی این ترشی میوه خوشمزه زردآلو است که یک میوه تابستانی پرخاصیت است. از دیگر مواد بکار رفته در این ترشی سیر، سرکه، شکر، نمک دریایی، زردچوبه، فلفل و ادویه ترشی است. ادویه ترشی که در دستور تهیه این ترشی به آن اشاره شد شامل تخم سیاه دانه، زیره سیاه و سبز، گلپر، نعنا خشک و تخم گشنیز است.

شما می‌توانید مطابق با سلیقه خود از سرکه محلی یا سرکه قرمز در این ترشی استفاده کنید. در صورت تمایل می‌توانید از نمک دریایی در این ترشی استفاده کنید، اما اگر بخواهید این مورد را حذف کنید مشکلی پیش نخواهد آمد. حتما دقت کنید که در زمان جوشاندن زردآلو‌ها نباید آن‌ها را زیاد هم بزنید، چون ممکن است له شوند. همین که زردآلو‌ها لعاب بیفتند و نرم شوند کافی است. طعم ترشی زردآلو ملس است بدلیل وجود تکه‌های درشت زردآلو در آن ظاهر بسیار خوشایندی دارد.

 

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه ترشی فلفل سبز فوری

 



مواد لازم

زردآلو...............۵ کیلوگرم

سرکه قرمز و آب یا سرکه محلی.............۲ لیتر

نمک دریایی...........نصف قاشق چایخوری

فلفل چیلی...............۱۰ دانه

شکر.............۵۰۰ گرم

سیر...........۵۰۰ گرم (میکس شده)

زردچوبه.............۱ قاشق غذاخوری

ادویه ترشی............۱ قاشق غذاخوری

 

 

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه ترشی انبه؛ تند و خوشمزه

 

 

مراحل پخت

در یک ظرف مناسب آب و سرکه را مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.


زردآلو‌ها را دو نیم کرده و هسته آن‌ها را جدا کنید.

نیمی از کل زرد آلو‌ها را درون آب و سرکه بریزید تا بجوشد.

پس از ۵ دقیقه نمک دریایی، شکر، ادویه ترشی، زردچوبه و فلفل‌ها را به آن‌ها اضافه کنید.

پیش از له شدن زردآلو‌ها و پس از لعاب انداختن آن‌ها نیم دیگر زردآلو‌ها را به مواد اضافه کنید.

پس از دو الی سه دقیقه ظرف را از روی حرارت بردارید.

زیاد نباید زردآلو‌ها را هم بزنید، چون ممکن است له شوند.

سیر‌های میکس شده و خشک را به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید.

پس از خنک شدن ترشی آن‌ها را داخل ظرف شیشه‌ای خشک و تمییز بریزید.

منبع: غذالند

برچسب ها: ترشی، فلفل چیلی، زردآلو، ادویه ترشی، ترشی زردآلو، طرز تهیه ترشی زردآلو تعداد بازديد: 563 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز