یکی از چاشنیهای پرطرفدار و خوشمزه همراه با غذا، ترشیها هستند که معمولا مواد اولیه آنها مشترک است. ترشی در طعمهای متنوع تهیه میشود.
اگر دوست دارید ترشیهای خوشمزه با طعم و مواد مختلف را تجربه کنید، پیشنهاد میکنیم ترشی اسپانیایی را با سس مخصوص آن تهیه کنید. ترکیبات اصلی این ترشی خوشمزه، زیتون است که در بسیاری از سفرهها به عنوان چاشنی همراه غذا سرو میشود.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه سیر ترشی
مواد لازم برای تهیه ترشی اسپانیایی:
موسیر
گل کلم
هندوانه کوهی (وحشی)
قارچ
خیار
هویج
زیتون سبز
غوره تازه
زیتون سیاه
ذرت
آلبالو خشک یا تازه
زیره
یک فنجان روغن زیتون بدون بو
یک قاشق غذاخوری شکر
سرکه سفید
نمک و فلفل و پاپریکا
نکته: تهیه هندوانه کوهی (وحشی) کمی سخت میباشد، به همین خاطر استفاده از آن به صورت اختیاری است.
مقدار لازم برای هر یک از مواد بستگی به نیاز شما دارد که چه میزان میخواهید ترشی تهیه کنید.
تهیه هندوانه کوهی (وحشی) کمی سخت میباشد، به همین خاطر استفاده از آن به صورت اختیاری است.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه مکدوس؛ ترشی پرطرفدار
فوت و فن درست کردن ترشی کلم قرمز
ترشی پوست لیموترش + طرز تهیه
طرز تهیه ترشی اسپانیایی:
در ابتدا برای تهیه این ترشی، گل کلم و قارچ را میشوییم و پس از شستن میگذاریم کاملا خشک شوند. خیار و هویج را خرد میکنیم و کمی بخار پز میکنیم تا حدی که نرم نشود.
موسیر رو چند دقیقه توآب میگذاریم بماندو خیس بخورد. سپس کل مواد را داخل ظرفی بزرگ مخلوط میکنیم بعد داخل دبه یا شیشه موردنظر میریزم. در آخر سس مخصوص روی آن ریخته دربش را محکم میبندیم به مدت یک هفته در یخچال میگذاریم تا آماده سرو شود.
طرز تهیه سس ترشی اسپانیایی:
این ترشی خوشمزه، یک سس مخصوص هم دارد که نیاز است آن را هم آماده کنید. برای تهیه این سس نمک و شکر و فلفل قرمز و کمی زیره و روغن زیتون را با سرکه سفید در میکسر مخلوط و هم میزنیم بعد روی مواد میریزیم.
منبع: تبیان