Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 07:58

11
شهریور
طرز تهیه ترشی موسیر

طرز تهیه ترشی موسیر

در گزارش زیر طرز تهیه ترشی موسیر را به شما آموزش می دهیم.

امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه ترشی موسیر را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

 

مواد لازم برای تهیه ترشی موسیر:

موسیر خشک.............. ۱۰۰ گرم

سرکه سفید.......... ۱ لیتر

زردچوبه.............. یک قاشق چایخوری

نمک............. به اندازه دلخواه

 

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه ترشی فلفل دلمه‌ای کبابی

 

 

روش آماده کردن موسیر تازه:

موسیر، دو گونه است؛ یک نوع آن، دارای طعم تلخ است و نوع دیگرش تلخ نیست. نوع تلخ آن را پس از پوست کندن و ورقه ورقه‌کردن، درون آب بریزید و هر چند ساعت یک بار، آب آن را عوض کنید تا کاملاً تلخی‌اش گرفته شود.

سپس آن را روی پارچه‌ای پهن کنید و بگذارید رطوبتش کاملاً گرفته شود. حالا این موسیر، آماده برای درست کردن ترشی می‌باشد.

 

روش آماده کردن موسیر خشک:

موسیر خشک را، درون آب سرد بریزید و بگذارید کاملاً خیس بخورد. یکی دو بار هم آب آن را عوض کنید و پس از آن که موسیر کاملاً لطیف و نرم شد، ریشه‌های ریز و دورریز آن را بگیرید. اینک موسیر شسته را روی پارچه‌ای پهن کنید تا کمی خشک شود.

 

 

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه سیر ترشی

طرز تهیه‌ مکدوس؛ ترشی پرطرفدار

فوت و فن درست کردن ترشی کلم قرمز

ترشی پوست لیموترش + طرز تهیه

 

 

 

روش تهیه ترشی موسیر:

موسیر‌های آماده را درون شیشه بریزید و به اندازه دلخواه، نمک، یک قاشق چایخوری زردچوبه و سرکه بیفزائید و درِ آن را کاملاً ببندید تا ترشی، جا بیفتد.

 

نکته برای تهیه ترشی موسیر:

برای آماده کردن ترشی موسیر، می‌توان هم از موسیر تازه و هم از موسیر خشک استفاده کرد.

 

منبع: بیتوته

برچسب ها: خواص موسیر، موسیر، سرکه سفید، ترشی موسیر، طرز تهیه ترشی موسیر، موسیر تازه تعداد بازديد: 1169 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز