Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 20:00

20
اسفند
طرز تهیه‌ مکدوس؛ ترشی پرطرفدار

طرز تهیه‌ مکدوس؛ ترشی پرطرفدار

در گزارش زیر طرز تهیه یک نوع ترشی پرطرفدار در کشورهای عربی را به شما آموزش می‌دهیم.

«مکدوس» یا «مقدوس» که در کشور‌های عربی، طرفداران زیادی دارد، به رغم نداشتن طعم ترش، جزء ترشی‌جات طبقه‌بندی شده است. درست کردن این ترشی، صبر و حوصله‌ زیادی می‌طلبد، اما پس از آماده شدن، طعم تند، لذیذ و فراموش نشدنی خواهد داشت. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ این ترشی، با ما همراه باشید.

طرز تهیه‌ مکدوس؛ ترشی پرطرفدار

مواد لازم:

بادمجان کوچک: یک کیلو

فلفل قرمز: یک پیمانه (خرد شده)

نمک: دو قاشق غذاخوری

روغن زیتون: به میزان لازم

گردو: یک پیمانه (خرد شده)

سیر: چهار حبه (خرد شده)

پودر فلفل قرمز: به میزان دلخواه

بیشتر بخوانید:

ترشی یونانی + طرز تهیه

فوت و فن درست کردن ترشی کلم قرمز

ترشی پوست لیموترش + طرز تهیه

طرز تهیه‌ لبوی خوشمزه در خانه

طرز تهیه:

بادمجان‌ها را شسته و کلاهک سبز رنگ بادمجان را به آرامی از آن جدا می‌کنیم به شکلی که به بافت بادمجان، آسیبی نرسد.

بادمجان‌ها را در ظرفی چیده و روی آن‌ها آب می‌ریزیم. کمی نمک به آب اضافه کرده و به مدت ده دقیقه، ظرف را روی حرارت قرار می‌دهیم.

پس از این کار، بادمجان‌ها از آب جدا می‌کنیم.

از طول، یک برش در بادمجان ایجاد می‌کنیم طوری که بادمجان نصف نشود.

وسط بادمجان‌ها را آغشته به نمک می‌کنیم سپس آن‌ها را در یک آبکش قرار داده روی آبکش را می‌پوشانیم. برای بهتر شدن کار، بهتر است یک بشقاب سنگین روی بادمجان‌ها قرار دهید تا آب آن‌ها را کاملا بگیرد.

آبکش را به مدت یک شب کامل کناری قرار می‌دهیم.

سیر، گردو و فلفل قرمز خرد شده را به همراه نمک و پودر فلفل قرمز، در ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط می‌کنیم.

داخل بادمجان‌ها را با مخلوط به دست آمده، پر می‌کنیم.

بادمجان‌ها را در ظرفی شیشه‌ای کنار هم می‌چینیم طوری که کمترین فضای خالی بین آن‌ها دیده شود.

در پایان روغن زیتون را روی بادمجان‌ها می‌ریزیم به شکلی که کامل، روی آن‌ها را بپوشاند.

در ظرف شیشه‌ای را گذاشته و به مدت سه هفته در کناری خارج از یخچال قرار می‌دهیم.

اگر مقدار روغن زیتون کم شد، باز هم به آن اضافه می‌کنیم.

پس از گذشت این زمان، ترشی مکدوس، آماده است.

منبع: تابناک

برچسب ها: ترشی، ترشی مکدوس، طرز تهیه ترشی مکدوس، ترشی با روغن زیتون، ترشی عربی تعداد بازديد: 980 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز