Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 00:23

27
آبان
کیک مرطوب شکلاتی

کیک مرطوب شکلاتی

همه مواد لازم کیک را از یک ساعت قبل از تهیه آن از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند. آن‌گاه فر را با دمای ١٨٠ درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب میان‌تهی را چرب نمائید.

عارفه ابن الرضا

 

مواد  لازم برای 15 - 20 نفر 

پودر کاکائو                        90 گرم 

آرد                                  300 گرم

نمک                                یک چهارم قاشق چایخوری

بیکینگ پودر                        2 قاشق چایخوری

بیکینگ سودا                       یک و یک دوم  قاشق چایخوری

تخم مرغ                            2 عدد درشت

شکر                                 200 گرم

وانیلین                              یک چهارم قاشق چایخوری

روغن مایع                          125 میلی‌لیتر  (یک دوم  پیمانه)

شیر                                  250 میلی لیتر  (1 پیمانه)

آب جوش                            250 میلی‌لیتر (1 پیمانه) 

مواد لازم برای تهیه سس شكلات

شیر                                     250 میلی لیتر (1 پیمانه)

پودر كاكائو                              1 قاشق سوپخوری الک کرده

شكر                                    2 قاشق سوپخوری

روش تهیه کیک مرطوب شکلاتی

همه مواد لازم کیک را از یک ساعت قبل از تهیه آن از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند آن‌گاه فر را با دمای ١٨٠ درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب میان‌تهی را به گنجایش 7 پیمانه چرب نمائید و پودر کاکائو بپاشید.

به گونه‌ای که قالب از پودر کاکائو پوشیده شود.

سپس آرد، پودر کاکائو، نمک، بیکینگ پودر و بیکینگ‌سودا را با هم مخلوط و الک کنید.

حالا تخم‌مرغ‌ها، شکر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و سبک شود و بعد روغن مایع را افزوده و ١ دقیقه با دور متوسط همزن برقی بزنید حالا شیر را بیفزائید و مخلوط کنید.

اکنون مواد خشک را در 3 نوبت به مایه فراهم کرده بیفزائید و به آرامی هم بزنید. آن‌گاه آب جوش را اضافه کنید فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید تا مایه صاف و یکنواختی حاصل شود.

مراقب باشید که پس از یکدست شدن مایه آن را زیاد هم نزنید زیرا کیک سفت می‌شود!

اینک مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 50-60 دقیقه یا تا زمانی‌که چنانچه خلال چربی در کیک فرو کنید، چیزی از مایه کیک به آن نچسبید، در فر بپزید.

حالا کیک را از فر درآورید و پس از 5 دقیقه اطرافش را آزاد کنید و قالب را تکان دهید تا کیک براحتی از قالب جدا شود.

سپس قالب را بشوئید و خشک کنید و دوباره کیک را در قالب قرار دهید.

با خلال چوبی سوراخ‌هایی روی کیک ایجاد کنید و سس گرم شکلات را روی کیک بریزید.

صبر کنید تا سس جذب کیک شد و بعد کیک را از قالب جدا کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بگذارید. 

روش تهیه سس شکلات

شیر، پودر کاکائو و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا شکر و پودر کاکائو در شیر حل شوند.

یادآوری

1: مراقب باشید همینکه سس شکلات جذب کیک شد، کیک را از قالب جدا کنید تا به قالب نچسبد!

2: می‌توانید این کیک را در قالب ساده به قطر 25 سانتیمتر و یا قالب به اندازه 20×30 سانتیمتر نیز تهیه کنید.

 

برچسب ها: پخت کیک، کیک شکلاتی، کیک و شیرینی، دستور تهیه کیک، کیک خانگی، کیک مرطوب شکلاتی، کیک مرطوب، دستور تهیه کیک شکلاتی تعداد بازديد: 647 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فیلم روز
تصویر روز