Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 01:32

28
اسفند
شیرینی ارده شکلاتی

شیرینی ارده شکلاتی

ارده، کره و شکر را با همزن دستی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد مخلوط الک کرده آرد، پودر کاکائو و نمک را به این مایه بیفزائید تا خمیر مناسب و یکنواختی حاصل شود.

نجمه درویش

 

مواد لازم برای 30-35 عدد 

ارده                             100 گرم

کرة نرم شده                 100 گرم

پودر شکر                      35 گرم

آرد                               150 گرم

پودر کاکائو                     15 گرم

نمک                            1 پینچ

کنجد                           به میزان لازم

روش‌ تهیه شیرینی ارده شکلاتی 

ارده، کره و شکر را با همزن دستی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد مخلوط الک کرده آرد، پودر کاکائو و نمک را به این مایه بیفزائید تا خمیر مناسب و یکنواختی حاصل شود.

آن‌گاه خمیر را در کیسه نایلونی و یا کاغذ روغنی قرار دهید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.

سپس هر بار توپ‌های کوچکی از خمیر بردارید و به شکل توپ درآورید و در کنجد بغلتانید.

خمیرهای فراهم کرده را در سینی شیرینی‌پزی بچینید و شیرینی را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 170 درجه سانتیگراد بپزید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

چترهای شکلاتی

پودینگ شکلاتی

کروسان شکلاتی فوری

کیک شکلاتی زردآلو

چیزکیک بیسکویت شکلاتی کرمدار

کیک مرطوب شکلاتی

بن‌بن شکلاتی

سابله کنجدی

 

برچسب ها: شیرینی پزی، کیک و شیرینی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، شور و شیرین، شیرینی ارده شکلاتی، شیرینی ارده، شیرینی شکلاتی، دستور تهیه شیرینی ارده شکلاتی تعداد بازديد: 1035 تعداد نظرات: 2

نظرات

  • سلام
    ببخشید من این دستور پخت رو کامل انجام دادم
    ولی! موقعی که خمیرو از یخچال دراوردم ، اصلا نمیشد گردش کرد و وقتی توی دست میگرفتم اب میشد!
    وقتی هم بزور توی سینی فر گزاشتم،توی پخت،کاملا مایعم تو سینی پخش شد هیچ اثری از شیرینی نبود!!!
    بعد از ۲۰دیقه هم که گذشت،اصلا نپخت!!آبکی توی سینی مونده بود!
    مشکل از چی بود؟
    من خیلی ناراحت و عصبانیم که خراب شد...
    • پاسخ خانم افسانه ظروفی؛ کارشناس شیرینی‌پزی: سلام، وقت‌بخیر. به نظر می‌رسد که خمیر فراهم کرده به اندازه کافی استراحت نکرده باشد! چنانچه از اندازه‌گیری مواد لازم اطمینان دارید، دمای فر تنظیم نبوده است که پس از گذشت مدت تعیین شده شیرینی نپخته! برای اطمینان از عملکرد صحیح فر، از کارشناسان مربوطه کمک بگیرید. موفق باشید.

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فیلم روز
تصویر روز