Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 04:43

10
بهمن
کروسان شکلاتی فوری

کروسان شکلاتی فوری

شیر را گرم کنید تا به دمای 37 درجۀ سانتیگراد برسد. آن گاه آرد، نمک، شکر و مایه خمیر را در کاسۀ مناسب و بزرگی بریزید و مخلوط کنید. سپس کره را روی این مواد رنده کنید و بعد شیر را بیفزائید.

افسانه ظروفی

 

مواد لازم برای 6-8 عدد 

 شیر ولرم                                             125میلی لیتر (یک دوم پیمانه)

آرد قوی (آرد نان)                                     250 گرم

نمک                                                     یک دوم قاشق چایخوری

شکر                                                     50 گرم

پودر مایه خمیر                                         5 گرم (یک و یک چهارم قاشق چایخوری)

کرۀ سرد (فریز شده)                                 150 گرم

شکلات میله ای یا شکلات چیپسی             به میزان لازم

زردۀ تخم مرغ برای روی کروسان                  1 عدد

شیر برای روی کروسان                              1 قاشق سوپخوری

روش تهیه کروسان شکلاتی فوری

شیر را گرم کنید تا به دمای 37 درجۀ سانتیگراد برسد.

آن گاه آرد، نمک، شکر و مایه خمیر را در کاسۀ مناسب و بزرگی بریزید و مخلوط کنید.

سپس کره را روی این مواد رنده کنید (با رندۀ درشت) و بعد شیر را بیفزائید و به آرامی مواد را مخلوط کنید تا خمیر شود.

مراقب باشید که خمیر را در این مرحله زیاد ورز ندهید تا تکه های کره در خمیر قابل مشاهده باشد!

حالا خمیر فراهم کرده را به شکل مربع درآورید ودر سلفون بپیچید و یک ساعت و نیم در یخچال نگه دارید.

آن گاه خمیر را روی سطح آرد پاشیده به اندازۀ 25×35 سانتیمتر باز کنید و خمیر را از دو طرف آن تا وسط خمیر تا بزنید.

اکنون خمیر را در جهت عقربه های ساعت به اندازۀ یک چهارم بچرخانید و روی خمیر وردنه بکشید تا به شکل مستطیل باز شود.

اینک خمیر را برگردانید و رویش وردنه بکشید و این بار خمیر را سه لا به شکل پاکت نامه تا بزنید.

حالا خمیر را در سلفون بپیچید و یک ساعت در یخچال بگذارید.

تازدن خمیر را دوبار دیگر تکرار کنید تا تکه های کره در خمیر پیدا نباشد و خمیر کاملا صاف و یکنواخت شود.

اینک خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 4 میلیمتر باز کنید و مثلث هایی به اندازۀ 8×30 سانتیمتر برش دهید (قاعدۀ مثلث 8 سانتیمتر و ارتفاع آن 30 سانتیمتر باشد).

سپس قدری شکلات روی خمیر (قاعدۀ مثلث) بگذارید و آن را به طرف راس رول کنید.

حالا کروسان ها را با فاصله از یکدیگر در سینی شیرینی پزی دارای کاغذ روغنی قرار دهید و رویشان را با سلفون چربکرده بپوشانید و 2-3 ساعت در دمای محیط نگه دارید تا حجمشان دوبرابر شود.

اکنون روی کروسان ها مخلوط زردۀ تخم مرغ و شیر بمالید و به مدت تقریبی 10-15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد بپزید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

کروسان رول با کرم انبه

 

برچسب ها: آشپزباشی، زندگی آنلاین، شور و شیرین، روش تهیه کروسان، دستور تهیه کروسان، کروسان شکلاتی فوری، کروسان شکلاتی، طرز تهیه کروسان شکلاتی تعداد بازديد: 652 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کروسان چیست؟

فیلم روز
تصویر روز