تحریریه زندگی آنلاین : از سنت های زیبای ما ایرانیان برای عید نوروز و استقبال از بهار ، چیدن و تزیین سفره هفت سین است. در سفره هفت سین معمولاً هفت جزء یا بیشتر که با حرف سین آغاز میشوند قرار میگیرد که معمولاً شامل سنجد، سیب، سبزه، سمنو، سیر، سرکه، سماق، سنبل و سکه است.هفتسین سفرهای است که ایرانیان هنگام نوروز میآرایند. این سفره ممکن است روی زمین یا روی میز گذاشته شود. اعضای خانواده معمولاً لحظهٔ تحویل سال را در کنار سفرهٔ هفتسین میگذرانند. بعضیها نیز سفره را تا مدت سیزده روز پس از نوروز نگاه میدارند و در پایان این دوره، در روز سیزده نوروز، سبزه را به آب میدهند.
سایر اجزاء سفره هفت سین:
آینه : (نماد جهان بیپایان و بارگاه خداوندی است.)
ماهی قرمز :(در تُنگ بلورین، نماد روزی حلال)
گندم : (نماد روزی، فراوانی و برکت)
نان : (بنیاد تغذیه است و در سفره نشانه برکت و روزی است)
تخم مرغ رنگ شده :(نشانه رنگارنگی نژادهای مختلف بشری و تأکید بر این که بنیآدم اعضای یکدیگرند)
شمع : (به تعداد اعضای خانواده برای آرزوی شادی و روشنایی زندگی آنهاست. شعله افروخته نماد روشنایی جاودانه است.)