آرزو گنجی
مواد لازم برای 4 نفر
شکر 100 گرم
آرد ذرت 2 قاشق سوپخوری
نمک یک پینچ
شکلات خرد کرده 60 گرم
شیر 250 میلی لیتر(1پیمانه)
زردۀ تخم مرغ 2 عدد
کره 2 قاشق سوپخوری
وانیلین یک چهارم قاشق چایخوری
خامۀ فرم گرفته به میزان لازم
شکلات برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه پودینگ شکلاتی
شکر، آرد ذرت، نمک، شکلات و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم، پیوسته هم بزنید تا کرم غلیظی به دست آید.
آن گاه کرم را از روی حرارت بردارید و زردۀ تخم مرغ ها را به آن بیفزائید و به سرعت هم بزنید تا تخم مرغ نبندد!
سپس کرم را دوباره روی حرارت ملایم بگذارید و 2 دقیقۀ دیگر هم بزنید.
حالا اجاق را خاموش کنید و کره و وانیلین را درون پودینگ بریزید و مخلوط کنید.
اکنون پودینگ را در ظرف های مناسب دسر بریزید و همینکه خنک شد رویش را با خامۀ فرم گرفته و شکلات بیارائید.
بیشتر بخوانید: