مهدیه ولینژاد
مواد لازم برای 6-8 نفر
ریواس پوست کنده و خرد کرده 450 گرم
توتفرنگی خرد کرده 300 گرم
شکر قهوهای 100 گرم
آرد ذرت 30 گرم
وانیلین یک چهارم قاشق چایخوری
آب لیموی تازه 1 قاشق سوپخوری
مواد لازم رویه
آرد 90 گرم
شکر قهوهای 100 گرم
نمک یکچهارم قاشق چایخوری
کرة سرد (خرد کرده) 85 گرم
گردوی خرد کرده 65 گرم
جوی دو سر 70 گرم
روش تهیه دسر کریسپی توت فرنگی و ریواس
فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب نسوز مناسب سرو را به قطر 20 سانتیمتر اندکی چرب کنید.
آنگاه ریواس، توت فرنگی، شکر قهوهای، آرد ذرت، وانیلین و آب لیمو را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
سپس این مخلوط را در صافی بریزید تا آب اضافیش گرفته شود.
حالا مخلوط ریواس و توت فرنگی را در قالب نسوز بریزید و بعد مواد رویه را رویش بپاشید.
اکنون دسر را به مدت تقریبی 45 دقیقه در فر بپزید.
روش تهیه مواد رویه
آرد، شکر قهوهای، نمک، کره، گردو و جو را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا این مخلوط به شکل خرده نان درآید.
یادآوری
میتوانید این دسر را همچنان که گرم است، با بستنی میل کنید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
دسر رویال
دسر شکلاتی
دسر تند پرتقالی
دسر دو رنگ شکلاتی
دسر کدو حلوایی
دسر خرمالو
دسر لیمو
انواع بستنی و دسرهای سرد - جلد اول
انواع بستنی و دسرهای سرد - جلد دوم