افسانه ظروفی
مواد لازم برای 6 عدد
مواد لازم خمیر
آرد 225 گرم
پودر شکر 40 گرم
کره سرد (خرد کرده) 125 گرم
زرده تخممرغ 2 عدد
آب سرد 1 قاشق سوپخوری
مواد لازم میانی
پنیر ماسکارپونه 375 گرم
پوست لیمو (رنده کرده) 1 قاشق سوپخوری
پودر شکر 120گرم
تخممرغ 1 عدد
زرده تخممرغ 1 عدد
آبلیموی تازه 1 قاشق سوپخوری
آرد 1 قاشق سوپخوری
برگ نعنا (خرد کرده) 2 قاشق سوپخوری
مواد لازم مرنگ
سفیده تخممرغ 2 عدد
شکر دانه ریز 110 گرم
نشاسته ذرت یکدوم قاشق چایخوری
پودر شکر 50 گرم
روش تهیه تارتلت موهیتو
6 قالب تارتلت را به قطر 10 سانتیمتر اندکی چرب کنید (از قالبهایی که دیواره آن از کف جدا است استفاده کنید).
آنگاه آرد، پودر شکر و کره را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خرده نان در آید.
سپس زرده تخممرغها و آب را بیفزائید تا مواد خمیر شود.
حالا روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید.
اکنون خمیر را به 6 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 4 میلیمتر باز کنید و در قالب تارتلت قرار دهید.
اطراف آن را مرتب کنید و اضافیهای خمیر را بگیرید. اینک قالبهای پر کرده از خمیر را نیم ساعت در یخچال نگه دارید.
آنگاه روی خمیرها را با کاغذ و سرامیکهای مخصوص بپوشانید و تارتلتها را در سینی شیرینیپزی بگذارید.
سپس تارتلتها را به مدت تقریبی 10 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید.
حالا کاغذ و سرامیکها را بردارید و تارتلتها را 10 دقیقه دیگر در فر بپزید تا طلائی رنگ شوند.
اکنون دمای فر را به 160 درجه سانتیگراد کاهش دهید و مواد میانی را فراهم کنید.
اینک تارتلتها را با کرم لیمو و بعد با مایه میانی پر کنید و به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر بپزید.
سپس فر را خاموش کنید و در آن را نیمه باز بگذارید تا تارتلتها در فر خنک شوند.
حالا تارتلتها را یک شب در یخچال نگه دارید.
قبل از مصرف، روی تارتلتها را با مرنگ بپوشانید و به مدت تقریبی 10 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 220 درجه سانتیگراد قرار دهید تا مرنگ قدری طلائی شود.
روش تهیه مواد میانی
پنیر ماسکارپونه، پوست لیمو، پودرشکر،تخممرغ و زرده تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
آنگاه آبلیمو، آرد و برگ نعنا را بیفزائید و مخلوط کنید.
روش تهیه مرنگ
سفیده تخممرغها و شکر را در کاسه مناسبی که بهتر است فلزی باشد، بریزید و روی بخار آب جوش بگذارید.
آنگاه این مخلوط را با همزن دستی هم بزنید تا شکر حل شود.
سپس آن را با همزن برقی بزنید تا کاملا فرم بگیرد و بعد آرد ذرت را به آن بیفزائید.
حالا پودر شکر را الک کنید و آن را کمکم درون مرنگ بریزید.
روش تهیه کرم لیمو
برای تهیه کرم لیمو، یکچهارم پیمانه آبلیمو را همراه با یک قاشق سوپخوری پوست لیموی رنده کرده، 50 گرم شکر، 4 قاشق چایخوری نشاسته ذرت و یکدوم پیمانه آب در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط پیوسته هم بزنید تا کرم بپزد و غلیظ شود.
سپس آن را از روی حرارت بردارید و 15 گرم کره به آن افزوده و مخلوط کنید.
روی کرم را بپوشانید و بگذارید در دمای محیط خنک شود.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
تارتلت سیب و مارمالاد
تارتلت کاسترد و شکلات
تارتلت گردو و سیب
تارتلت برولی
تارتلت نارگیلی
تارتلت لیمو و بلوبری
كیك تارتلت بادامی