مریم امیری
مواد لازم
كره 60 گرم
شكر قهوهای 100 گرم
تخممرغ 2 عدد
عسل 2 قاشق سوپخوری
آرد 170 گرم
بیكینگپودر 1 قاشق چایخوری
دارچین یكدوم قاشق چایخوری
سیب رندهكرده 100 گرم
مواد لازم رویه
خامه 125 گرم (یكدوم پیمانه)
شكر قهوهای 100 گرم (یكدوم پیمانه)
عسل 60 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه)
گردوی برشته و خردكرده یك و یكدوم پیمانه
روش تهیه
كره، شكر قهوهای و تخممرغها را با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود. آنگاه عسل را بیفزائید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. حالا آرد را با بیكینگپودر و دارچین مخلوط كنید و به مایه بیفزائید و مخلوط نمائید. اكنون سیب را نیز درون مایه بریزید و مخلوط كنید.
سپس مایه فراهم كرده را در قالبهای چربكرده تارتلت بریزید و به مدت 30 دقیقه در فر گرمشده با دمای 180 درجه سانتیگراد، بپزید. تارتلتها را بعد از 10 دقیقه از قالب جدا كنید و بگذارید خنك شوند. اینك مواد رویه را در آنها بریزید و برای پذیرائی در ظرف بچینید.
روش تهیه مواد رویه
خامه، شكر و عسل را در ظرف مناسبی بریزید، روی حرارت قرار دهید و به مدت تقریبی 4-6 دقیقه بجوشانید تا كاراملی رنگ شود. سپس گردو را به آن بیفزائید و از روی حرارت بردارید.