مریم امیری
مواد لازم برای 10 عدد
خامه 315 میلیلیتر
پوست لیموی رندهكرده 2 قاشق چایخوری
زرده تخممرغ 4 عدد
شكر 2 قاشق سوپخوری
آرد ذرت 2 قاشق چایخوری
آب لیمو 2 قاشق سوپخوری
خمیر هزارلا (میل فوی) 400 گرم
شكر 90 گرم
روش تهیه تارتلت برولی
خامه و پوست لیمو را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا كاملاً داغ شود. آنگاه ظرف را از روی حرارت بردارید و صبر كنید خامه قدری خنك شود.
حالا زردههای تخممرغ را همراه با شكر و آرد ذرت در كاسه مناسبی بریزید و با چنگال هم بزنید. سپس آبلیمو را به آن بیفزائید و این مایه را به خامه اضافه كنید و روی حرارت ملایم، هم بزنید تا كرم قدری غلیظ شود.
اكنون كرم را یك شب در یخچال نگهدارید. فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم كنید. خمیر هزارلا را با وردنه، به ضخامت نیم سانتیمتر، باز كنید و ذر قالبهای تارتلت قرار دهید.
روی خمیرها را با كاغذ روغنی و حبوبات بپوشانید و به مدت 15 دقیقه در فر بپزید. سپس كاغذ و حبوبات را از روی خمیر بردارید و 5 دقیقه دیگر بپزید.
همینكه تارتلت، خنك شد، كرم را درونشان بریزید، روی قالبها را با فویل بپوشانید و به مدت تقریبی 35-40 دقیقه در فر قرار دهید تا كرم بپزد.
اینك تارتلتها را از فر در آورید، شكر را رویشان بپاشید و به وسیله تورچ شكر را كارامل كنید.
یادآوری1: چنانچه تورچ در دسترستان نبود، تارتلت را چند دقیقه، زیر گریل فر بگذارید.
یادآوری2: خمیر هزارلا را میتوانید به صورت آماده در فروشگاههای لوازم قنادی تهیه كنید.