مواد اولیه برای تهیه خرما بریز برای پنج نفر
خرمای هسته گرفته شده : 200 گرم
آرد سبوس الک شده : نیم کیلوگرم
گلاب : 5 قاشق غذاخوری
شکر : 5 قاشق غذاخوری
کره : 100 گرم
آب : نصف فنجان
روغن حیوانی : 3 قاشق غذا خوری
دارچین یا رازیانه : به میزان لازم
خلال پسته یا مغز پسته خرد شده: برای تزئین
طرز تهیه خرما بریز برای سحری ماه رمضان
آرد را در تابه ریخته و تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شده و طلایی رنگ شود.
خرما را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
روغن حیوانی و کره را نیز اضافه کرده و همینطور مداوم هم بزنید.
آب، شکر و گلاب را در ظرفی دیگر مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا شیره تهیه شود.
شیره تهیه شده را به آرد اضافه کرده و دارچین یا رازیانه بزنید و در ظرف کشیده و تزئین کنید.
برای تزئین میتوانید توپکهای کوچک از حلوا درست کرده و در خلال یا مغز خرد شده پسته بغلتانید و کنار هم در ظرف بچینید.