Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 21:28

18
اردیبهشت
طرز تهیه بامیه خانگی

طرز تهیه بامیه خانگی

ابتدا آب و شربت بار و روغن و نمک را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار بدهید. به محض اینکه جوش های ریزی روی سطح آب آمد تمام آرد را یک دفعه اضافه کنید.

مواد لازم برای تهیه بامیه :

آرد   یک پیمانه = ۱۲۵ گرم
آب  ۱ پیمانه = ۲۵۰ سی سی 
تخم مرغ   ۲ عدد
روغن جامد یا مایع   ۲ قاشق سوپخوری
شربت بار ۲ قاشق سوپخوری
نمک یک پنس
وانیل شکری نصف قاشق مرباخوری یا وانیل خالص یک هشتم قاشق مرباخوری
شربت بار به مقدار لازم

 

طرز تهیه بامیه :

ابتدا آب و شربت بار و روغن و نمک را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار بدهید. به محض اینکه جوش های ریزی روی سطح آب آمد تمام آرد را یک دفعه اضافه کنید.

 سریع شروع به همزدن کنید تا آرد جمع شود.

* نکته : حتما و حتما برای تهیه بامیه حرارت را کم کنید.

 با پشت قاشق خمیر را در داخل قابلمه یا ماهیتابه پخش کنید. تا زمانی که از روی حرارت بردارید بایستی مدام اینکار را انجام بدهید. تقریبا ۱۵-۱۰ دقیقه طول می کشد.

 بعد به ظرف دیگری منتقل کنید و اجازه بدهید خمیر سرد شود در این فاصله دو سه بار خمیر را زیر و رو کنید تا به سرد شدن آن کمک کنید.

 بعد از اینکه خمیر سرد شد تخم مرغ اول را می ریزیم و با دست هم می زنیم. ممکن است اولش به نظرتان شل بیاید ولی با هم زدن خودش را جمع می کند.

 بعد از اینکه خمیر سفت شد مجددا تخم مرغ دوم و وانیل را بریزید و هم بزنید تا خمیر خودش را جمع کند.

* نکته تهیه بامیه : هر دفعه حدود ۵ دقیقه ممکن است طول بکشد.

برای درست کردن بامیه نیاز به یک قیف و یک ماسوره هست.

 * نکته طرز تهیه بامیه : بهتر است برای تهیه بامیه قیف یکبار مصرف باشد چون شستن این خمیر کمی سخت است.

* نکات مهم درست کردن بامیه : ماسوره ای که با آن بامیه درست می کنند به ماسوره آچاری معروف است.

 بعد با قیچی آشپزخانه بامیه ها را به اندازه لازم ببرید.

در یک قابلمه به مقدار لازم روغن بریزید ( بهتر است سطح بامیه ها را بپوشاند).

برای سرخ کردن بامیه نباید روغن آن داغ باشد. پس همان اول داخل روغن سرد بریزید و حتما حتما با حرارت کم سرخ کنید.

* نکته برای تهیه بامیه : باز هم تکرار می کنم حرارت کم در سرخ کردن بامیه خیلی مهم است.

 بعد از سرخ شدن کامل بامیه ها، همان طور داغ داخل شربت بار ولرم بریزید تا شهد در آن نفوذ کند (2 دقیقه کافی است).

  مواد لازم برای شربت بار بامیه:

شکر  2 پیمانه 
 آب ۱ پیمانه 
 گلاب ۱/۴ پیمانه 
 آبلیمو ۱ قاشق سوپخوری یا جوهر لیمو ۱/۸ قاشق چایخوری 
زعفران دم کرده ۲ قاشق سوپخوری
گلوکز یک قاشق غذاخوری پر (گلوکز برای براق شدن بامیه است)

 

طرز تهیه شربت بار بامیه :

ابتدا شکر و آب و گلاب را در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم ( حتما حرارت ملایم باشد نه اینکه بخواهد غل غل بجوشد ) قرار بدهید. تا زمانی که شکر کاملا حل شود، تقریبا ۱۰ دقیقه.

 بعد زعفران و گلوکز را اضافه کنید و اجازه بدهید ۴ – ۳ دقیقه دیگر روی حرارت بماند.

اگر شکر حل نشد با یک قاشق چوبی ( نه قاشق فلزی ! ) آن را هم بزنید.

با یک قلمو که به کمی آب آغشته کردید دور قابلمه را تمیز کنید چون اگر همین شکرها بعدا” داخل شربت بریزد باعث شکرک زدن می شود.

 آبلیمو را بریزید و بعد از یکی دو دقیقه از روی حرارت بردارید. شربت آماده است.

بامیه ها را به مدت 2 دقیقه در شربت ولرم می ریزیم (بیشتر نشود که بامیه ها خمیر نشوند).

 

* نکته : شربت حتما با حرارت کم بجوشد حدود 20 دقیقه کافی است.

 

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه زولبیا خانگی

برچسب ها: آموزش شیرینی پزی، شیرینی رژیمی، طرز تهیه زولبیا و بامیه، طرز تهیه شربت زولبیا و بامیه تعداد بازديد: 815 تعداد نظرات: 1

نظرات

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز