سرور چاووشی
مواد لازم برای 50 عدد
خمیر میل فوی (هزارلا) 200 گرم
سفیده تخممرغ همزده 1 عدد
مواد لازم میانی
زرده تخممرغ 1 عدد
روغن ذرت 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
سركه سفید 1 قاشق چایخوری
آب ترب 3 قاشق چایخوری
سینه مرغ دودی خردكرده یك نصفه
خیارشور خردكرده 2 عدد
روش تهیه قیفهای پر شده با سینه مرغ دودی
خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 3 میلیمتر باز كنید و نوارهائی به طول 30 و عرض 1 سانتیمتر ببرید. آنگاه قیفهای مخصوص را قدری چرب كنید و خمیر را دور قیف بپیچید. (پیچیدن خمیر را از نوك قیف شروع كنید) لبههای خمیر را كمی با آب مرطوب كنید و به هم بچسبانید.
سپس آنها را در سینی شیرینیپزی بچینید و رویشان سفیده تخممرغ بمالید. حال سینی را 20 دقیقه در یخچال بگذارید. اكنون سینی را در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بگذارید و بعد از 5 دقیقه دمای فر را به 180 درجه سانتیگراد كاهش دهید و 8 دقیقه دیگر، خمیر هزارلا را بپزید.
آنگاه قیفها را از قالب جدا كنید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا خنك شود. حالا قیفها را با مواد میانی پر كنید و برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید.
روش تهیه مواد میانی: زرده تخممرغ را در پارچ دستگاه مخلوطكن بریزید و دستگاه را روشن كنید. بعد از 5 دقیقه، روغن ذرت را كمكم به آن بیفزائید و دستگاه مخلوطكن را روشن نگه دارید تا سس غلیظ شود. حالا سركه و آب ترب را بیفزائید و چند دقیقه دیگر دستگاه را روشن كنید تا سس غلیظ شود. سپس سینه مرغ و خیارشور را به این سس بیفزائید و مخلوط كنید.
یادآوری: خمیر میل فوی را میتوانید از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه كنید.
ساندویچهای خوشمزه در پیكنیك
معمولاً یكی ازدغدغههای كدبانوهای مسئولیتپذیر و خوشسلیقه ایرانی در سفرهای نوروزی و رفتن به پیكنیك، فراهم كردن رفاه و آسایش افراد خانواده است و گاهی با صرف وقت زیاد و تهیه انواع خوراكها و جمعآوری لوازم ضروری سفر، دچار خستگی و كسالت میشوند.
از اینرو برای سهل و آسان نمودن تداركات سفر به آموزش این ساندویچهای متنوع و خوشمزه میپردازیم تا با صرف اندكی وقت و هزینه نهچندان زیاد، بتوانید از تعطیلات و لحظههای ارزشمند با هم بودن، نهایت لذت را ببرید و اوقات خوشی را در كنار دوستان و افراد خانواده داشته باشید.