Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 09:16

3
مهر
قیف‌های پر شده با سینه مرغ دودی

قیف‌های پر شده با سینه مرغ دودی

خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 3 میلیمتر باز كنید و نوارهائی به طول 30 و عرض 1 سانتیمتر ببرید. آن‌گاه قیف‌های مخصوص را قدری چرب كنید و خمیر را دور قیف بپیچید.

سرور چاووشی

 

 

 

مواد لازم برای 50 عدد

خمیر میل فوی (هزارلا)       200 گرم

سفیده تخم‌مرغ همزده       1 عدد

مواد لازم میانی

زرده تخم‌مرغ                     1 عدد

روغن ذرت                        125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

سركه سفید                    1 قاشق چایخوری

آب ترب                           3 قاشق چایخوری

سینه مرغ دودی خردكرده یك نصفه

خیارشور خردكرده            2 عدد

روش تهیه قیف‌های پر شده با سینه مرغ دودی

خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 3 میلیمتر باز كنید و نوارهائی به طول 30 و عرض 1 سانتیمتر ببرید. آن‌گاه قیف‌های مخصوص را قدری چرب كنید و خمیر را دور قیف بپیچید. (پیچیدن خمیر را از نوك قیف شروع كنید) لبه‌های خمیر را كمی با آب مرطوب كنید و به هم بچسبانید.

سپس آنها را در سینی شیرینی‌پزی بچینید و رویشان سفیده تخم‌مرغ بمالید. حال سینی را 20 دقیقه در یخچال بگذارید. اكنون سینی را در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بگذارید و بعد از 5 دقیقه دمای فر را به 180 درجه سانتیگراد كاهش دهید و 8 دقیقه دیگر، خمیر هزارلا را بپزید.

آن‌گاه قیف‌ها را از قالب جدا كنید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا خنك شود. حالا قیف‌ها را با مواد میانی پر كنید و برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید.

روش تهیه مواد میانی: زرده تخم‌مرغ را در پارچ دستگاه مخلوط‌كن بریزید و دستگاه را روشن كنید. بعد از 5 دقیقه، روغن ذرت را كم‌كم به آن بیفزائید و دستگاه مخلوط‌كن را روشن نگه دارید تا سس غلیظ شود. حالا سركه و آب ترب را بیفزائید و چند دقیقه دیگر دستگاه را روشن كنید تا سس غلیظ شود. سپس سینه مرغ و خیارشور را به این سس بیفزائید و مخلوط كنید.

یادآوری: خمیر میل فوی را می‌توانید از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه كنید.

ساندویچ‌های خوشمزه در پیك‌نیك

معمولاً یكی ازدغدغه‌های كدبانوهای مسئولیت‌پذیر و خوش‌سلیقه ایرانی در سفرهای نوروزی و رفتن به پیك‌نیك، فراهم كردن رفاه و آسایش افراد خانواده است و گاهی با صرف وقت زیاد و تهیه انواع خوراك‌ها و جمع‌آوری لوازم ضروری سفر، دچار خستگی و كسالت می‌شوند.

 

از این‌رو برای سهل و آسان نمودن تداركات سفر به آموزش این ساندویچ‌های متنوع و خوشمزه می‌پردازیم تا با صرف اندكی وقت و هزینه نه‌چندان زیاد، بتوانید از تعطیلات و لحظه‌های ارزشمند با هم بودن، نهایت لذت را ببرید و اوقات خوشی را در كنار دوستان و افراد خانواده داشته باشید.

 

برچسب ها: سینه مرغ، تهیه قیف های پر شده، قیف های پر شده، قیف های پر شده با سینه مرغ، مرغ دودی، آموزش قیف های پر شده تعداد بازديد: 813 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز