Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 21:59

23
بهمن
کباب سبزینه

کباب سبزینه

ریحان، نعنا، جعفری، سیر و روغن زیتون را در میکسر بریزید و میکس کنید تا کاملاً نرم شوند. آن گاه در کاسۀ مناسبی مرغ، نمک، فلفل، پودر سیر و جوز هندی را مخلوط کنید.

کیان رنجبر

 

مواد لازم برای 4-6 نفر 

ریحان خرد کرده                  50 گرم

نعنا خرد کرده                     10 گرم

جعفری خرد کرده                20 گرم

سیر له کرده                       3 حبه

روغن زیتون                        50 گرم

سینۀ مرغ                          یک کیلو گرم

نمک و فلفل سیاه               به میزان لازم

پودر سیر                           یک قاشق چایخوری

جوز هندی                         یک چهارم از یک عدد رنده کرده

روش تهیه کباب سبزینه 

ریحان، نعنا، جعفری، سیر و روغن زیتون را در میکسر بریزید و میکس کنید تا کاملاً نرم شوند.

آن گاه در کاسۀ مناسبی مرغ، نمک، فلفل، پودر سیر و جوز هندی را مخلوط کنید.

سپس مخلوط سبزیجات میکس کرده را به آن بیفزائید و خوب هم بزنید.

اینک روی ظرف را بپوشانید و 3 ساعت در یخچال استراحت دهید.

سپس گوشت مزه دار کرده را به سیخ بکشید و در تابه یا روی آتش کباب کنید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

کباب ماهی و لیمو

کباب مکزیکی

ترشه کباب

کباب آدانا

کباب شاهی

 

برچسب ها: آشپزی، آموزش کباب، آموزش آشپزی، طرز تهیه کباب، آشپزباشی، زندگی آنلاین، دستور تهیه کباب، شور و شیرین، کباب خانگی، کباب سبزینه تعداد بازديد: 675 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز