کیان رنجبر
مواد لازم برای 4-6 نفر
سینه مرغ خرد کرده 1 کیلوگرم
سیر له کرده 3 حبه
آب پیاز 100 میلی لیتر
رب انار 120 گرم
سماق یک قاشق سوپخوری
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه یک دوم قاشق چایخوری
روغن زیتون 100 میلی لیتر
روش تهیه ترشه کباب
سینه مرغ، سیر، آب پیاز، رب انار، سماق، نمک و فلفل را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
آن گاه روغن زیتون را بیفزائید و خوب هم بزنید.
حالا روی آن را بپوشانید و 3 ساعت در یخچال استراحت دهید.
سپس گوشت های مزه دار کرده را به سیخ بکشید و در تابه مناسبی تفت دهید.
منبع: شور و شیرین