Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 12:06

14
آذر
ترشه کباب

ترشه کباب

سینه مرغ، سیر، آب پیاز، رب انار، سماق، نمک و فلفل را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن گاه روغن زیتون را بیفزائید و خوب هم بزنید. حالا روی آن را بپوشانید.

کیان رنجبر

 

مواد لازم برای 4-6 نفر 

سینه مرغ  خرد کرده                    1 کیلوگرم

سیر له کرده                               3 حبه

آب پیاز                                       100 میلی لیتر

رب انار                                       120 گرم

سماق                                      یک قاشق سوپخوری

نمک                                         به میزان لازم

فلفل سیاه                                 یک دوم قاشق چایخوری

روغن زیتون                                 100 میلی لیتر

روش‌ تهیه ترشه کباب 

سینه مرغ، سیر، آب پیاز، رب انار، سماق، نمک و فلفل را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

آن گاه روغن زیتون را بیفزائید و خوب هم بزنید.

حالا روی آن را بپوشانید و 3 ساعت در یخچال استراحت دهید.

سپس گوشت های مزه دار کرده را به سیخ بکشید و در تابه مناسبی تفت دهید.

منبع: شور و شیرین

 

برچسب ها: آشپزی، آموزش کباب، آشپزباشی، روش تهیه کباب، دستور تهیه کباب، شور و شیرین، ترشه کباب، مواد لازم ترشه کباب، روش تهیه ترشه کباب، دستور تهیه ترشه کباب تعداد بازديد: 596 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز