Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 17:33

16
تیر
کرپ مرغ پنیری

کرپ مرغ پنیری

تخم مرغ‌ها و ادویه‌جات را در کاسه مناسبی بریزید و هم بزنید. آن‌گاه روغن و شیر را بیفزائید. حالا آرد را در چند مرحله به مایه تخم‌مرغ افزوده و مخلوط کنید.

نجمه درویش

 

مواد لازم برای 4 نفر 

تخم مرغ همزده                    2 عدد

نمک، فلفل                          به میزان لازم

پودر سیر                             به میزان لازم

آویشن و پودر جوزهندی          به میزان لازم

روغن مایع                           2  قاشق سوپخوری

شیر                                  1 پیمانه

آرد                                    100 گرم 

مواد لازم برای داخل کرپ

روغن                                             1 قاشق سوپخوری

پیاز سرخ کرده                                  1 قاشق سوپخوری

سینه مرغ خرد کرده                          300 گرم

قارچ ورقه‌ای خرد کرده                        50 گرم

فلفل دلمه‌ای رنگی                           3 قاشق سوپخوری

ذرت                                               3 قاشق سوپخوری

سس گوجه فرنگی در صورت دلخواه      به میزان لازم

پنیر موزارلا                                      به میزان لازم

روش‌ تهیه کرپ مرغ پنیری 

تخم مرغ‌ها و ادویه‌جات را در کاسه مناسبی بریزید و هم بزنید.

آن‌گاه روغن و شیر را بیفزائید.

حالا آرد را در چند مرحله به مایه تخم‌مرغ افزوده و مخلوط کنید.

سپس تابه مناسبی را روی حرارت قرار دهید و کف تابه را با قلمو چرب کنید.

اینک هر بار قدری از مایه کرپ را در تابه بریزید و با حرارت کم اجازه دهید یک طرف کرپ سرخ شود.

سپس آنرا زیر و رو کنید. کرپ‌های بعد را به همین ترتیب آماده کنید.

روش تهیه مواد میانی

روغن را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید.

آن‌گاه پیازداغ و مرغ را بیفزائید و حدود 5 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید.

حالا قارچ را اضافه کنید و تفت دهید.

سپس فلفل دلمه‌ای، ذرت و سس گوجه‌فرنگی را اضافه نمائید و 3 دقیقه دیگر با حرارت ملایم تفت دهید.

اینک بگذارید مواد قدری خنک شود حالا هر بار یکی از کرپ‌ها را برداشته مقداری سس گوجه‌فرنگی با فرچه روی کرپ پخش کنید و حدود 2 قاشق سوپخوری از مایه درون آن بریزید و رول نمائید، در ظرف مناسبی کرپ‌های آماده را کنار هم قرار دهید، رویش پنیر بپاشید و در فر گرم کرده به مدت 20 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید تا سطح آن طلائی‌رنگ شود.

منبع: شور و شیرین

 

برچسب ها: آشپزی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، کرپ مرغ پنیری، کرپ مرغ، کرپ پنیری، دستور تهیه کرپ مرغ پنیری، روش تهیه کرپ، کرپ تعداد بازديد: 595 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کرپ چیست؟

فیلم روز
تصویر روز