Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 14:41

4
تیر
کراکت مرغ پنیری

کراکت مرغ پنیری

مرغ، سبزیجات و سیر را در غذاساز بریزید تا نرم و یکدست شود. آن‌گاه درون قالب مربع شکلی را با نایلون بپوشانید و مواد را در آن بریزید حالا سطحش را صاف کنید، یک ساعت در فریزر قرار دهید.

معصومه فلاحی

 

مواد لازم 

سینه مرغ پخته و خرد کرده           یک‌دوم از یک سینه

پنیر پارمسان                              یک‌چهارم پیمانه

پنیر لبنه                                    200 گرم

پنیر گودا                                    سه‌چهارم پیمانه

ترخون خرد کرده                          1 قاشق سوپخوری

سیر له کرده                               1 حبه

جعفری خرد کرده                         1 قاشق سوپخوری

آرد                                            به میزان لازم

تخم‌مرغ همزده                            یک عدد

آرد سوخاری                               به‌میزان لازم

روغن مخصوص سرخ‌کردنی            به‌میزان لازم

روش‌ تهیه کراکت مرغ پنیری

مرغ، سبزیجات و سیر را در غذاساز بریزید تا نرم و یکدست شود.

آن‌گاه درون قالب مربع شکلی را با نایلون بپوشانید و مواد را در آن بریزید حالا سطحش را صاف کنید، یک ساعت در فریزر قرار دهید. سپس برش بزنید و در دست بصورت لوله‌ای شکل دهید.

اینک در آرد سفید بغلتانید تا رطوبت مواد گرفته شود.

سپس در تخم‌مرغ و بعد در آرد سوخاری غلتانیده در روغن داغ و شناور سرخ کنید.

یادآوری

این فینگر فود گرم است و بهتر است برای طعم دلپذیرتر گرم و با سس قرمز یا سفید میل شود.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

پاپیای مرغ

مرغ برشته لیموئی

مرغ برشته

كباب مرغ برشته با سس بادام زمینی

مرغ برشته با پوره نخودفرنگی

مرغ برشته انگشتی

كتف مرغ برشته

 

برچسب ها: آشپزی، آموزش آشپزی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، روش تهیه کراکت، کراکت مرغ پنیری، کراکت مرغ، کراکت پنیری، دستور تهیه کراکت مرغ پنیری، طرز تهیه کراکت مرغ تعداد بازديد: 601 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز