Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 31 تیر 1404 - 07:19

17
آذر
تهيه‌‌ی انواع تارت

تهيه‌‌ی انواع تارت

آيا می توانيم در تهيه‌‌ی انواع تارت و پای از مارگارين به جای كره استفاده كنيم؟

پاسخ ارائه شده توسط:آشپزباشی

خير. بهتر است از كره‌ی حيوانی بهره بگيريد!

تعداد بازديد: 546 تعداد نظرات: 0

شما هم می توانید سؤالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز