Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 13:55

24
خرداد
«اعتماد» راهکار پیوند نسل موسوم به زد با جامعه

«اعتماد» راهکار پیوند نسل موسوم به زد با جامعه

رئیس سازمان بسیج جامعه زنان کشور، گفت: برای اینکه نسل زد «Z» را نسبت به حضور در اجتماع و ارتباط با جامعه ترغیب کنیم باید اعتماد لازم برای این حضور آنان در این عرصه‌ها ایجاد کرد به دلیل اینکه اطلاعات

تحریریه زندگی آنلاین : رئیس سازمان بسیج جامعه زنان کشور، گفت: برای اینکه نسل زد «Z» را نسبت به حضور در اجتماع و ارتباط با جامعه ترغیب کنیم باید اعتماد لازم برای این حضور آنان در این عرصه‌ها ایجاد کرد به دلیل اینکه اطلاعات آنان بسیار زیاد است و روش‌های ارتباطی قدیمی برای ارتباط‌گیری با آنان مؤثر نیست.

مینا بیابانی افزود: ازآنجاکه این نسل نیازمند ایجاد اعتماد و دارای دامنه اطلاعاتی بالایی هستند درک این قشر و نگاه به موضوعات و مسائل با زاویه دید و نگاه آنان در نوع ارتباط‌گیری با این گروه بسیار مؤثر است.

بیابانی افزود: نسل زد (z) یا نسل نت افرادی هستند که در بین سال‌های ۱۹۹۵ تا ۲۰۱۰ متولدشده‌اند و این نسل از ابتدای کودکی مواجه با پیشرفت‌های اینترنت و ابزار هوشمند بودند، البته فقط متولدین بین سال‌های ۱۹۹۵ تا ۲۰۱۰ نیستند که اسم خاصی به آنان داده می‌شود بلکه متولدین سال‌های دیگر هم عناوین ویژه‌ای دارند.

رئیس سازمان بسیج جامعه زنان کشور اظهار داشت: البته برخی دیگر از نسل‌ها نیز نام‌هایی دارند که به‌عنوان نمونه والدین این افراد نیز به نام نسل x نامیده می‌شوند.

وی ادامه داد: افراد نسل z را با خصوصیاتی ازجمله مسئولیت‌ناپذیری و گاهی هم ناسازگاری و ریسک‌پذیری نام می‌برند که این عناوین شایسته آن‌ها نیست و آنان افراد ناسازگار و مسئولیت‌ناپذیر نیستند و مواجهه با آنان اقتضائات خاص خودشان را دارد.

بیشتربخوانید:

نقش ارزش های جامعه در موفقیت زنان را برجسته کنیم

 

 

 

نسل زد سلطه ناپذیر هستند

رئیس سازمان بسیج جامعه زنان کشور گفت: آنان باید مطمئن شوند که به حریم شخصی شان وارد نخواهیم شد زیرا اگر این حریم شکسته شود احساس خوشایندی نخواهند داشت، پس باید آنان را مطمئن کرد که چنین اتفاقی نخواهد افتاد.

وی تصریح کرد: این نسل افراد سلطه ناپذیری هستند که توجه به نوع برخورد و نوع مکالمه با آنان از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و باید اعتماد متقابل با آنان ایجاد کرد تا بتوانند با اجتماع پیرامون خودشان رابطه خوبی برقرار کنند.

 

افراد فعال در فضای مجازی امکان تحلیل عمیق مسائل را از دست می‌دهند

بیابانی در پاسخ به این سؤال که چه باید کرد که این نسل در اجتماع و خانواده حضوری فعال داشته باشند؟ ادامه داد: یکی از راه‌ها این است که گفتمان ایجادشده بین خودمان و این نسل را در همان فضای موردعلاقه آنان فراهم کرد.

رئیس سازمان بسیج جامعه زنان کشور اضافه کرد: درواقع تولید محتوای مناسب در همین فضا باید صورت گیرد و در مرحله بعدی سواد رسانه‌ای آنان را باید ارتقا داد، به این مفهوم که آنان را نسبت به روایت‌های جعلی، واقعی و شناخت و تمیز این ۲ نوع روایت از یکدیگر آگاهی بدهید.

افرادی که در فضای مجازی سیر می‌کنند به دلیل انباشت بسیاری از اطلاعات، امکان دسته‌بندی دقیق و تحلیل عمیق مسائل را از دست می‌دهند و ارتقای سواد رسانه‌ای این امکان را به آنان می‌دهد تا بتوانند قادر به تحلیل بهتر داده شوند و به شناخت دقیق‌ و صحیح‌تری برسند.

بیشتربخوانید:

منصوره اتحادیه : اصلاح ساختاری پیش نیاز چالش های زنان

 

 

 

 

کلید برقراری ارتباط با این نسل شناخت نیاز آنان است

بیابانی معتقد است: برای ارتباط برقرار کردن با هر انسانی ضرورت دارد نیازهای او را به‌خوبی بشناسیم و به رسمیت بشناسیم.

وی اضافه کرد: کلید برقراری ارتباط با این نسل هم مانند دیگر نسل‌ها، شناخت به رسمیت پذیرفتن نیازهای آنان است؛ ازاین‌رو باید به دنیای آنان وارد شد و از کنترل کردن آن‌ها پرهیز کرد تا آنان احساس تحت تسلط بودن نکنند.

رئیس سازمان بسیج جامعه زنان کشور ادامه داد: ارتباط‌گیری آنان با دیگران با روش‌های منحصر به خودشان صورت می‌گیرد و به دلیل اینکه بیشتر در فضای اینترنت سیر کرده‌اند، نخستین چیزی که به ذهن آنان در مورد ارتباط‌گیری متبادر می‌شود، استفاده از تلفن همراه است.

بیشتربخوانید:

زنان در دوران گذر مدرنیته مراقب فرهنگ باشند

 

 

 

دلیل فردگرایی و خودمحوری این نسل، بدبینی است

بیابانی افزود: شاید بتوان گفت که یکی از دلایل فردگرایی و خودمحوری این نسل، بدبینی است که به دلیل اطلاعات زیاد در آن‌ها ایجادشده است و به نظر می‌رسد که ایجاد اعتماد و کاهش بدبینی نسبت به افراد جامعه مقدمه این نزدیکی به جامعه و تشدید نوع‌دوستی و همدلی در درون این افراد است.

رئیس بسیج جامعه زنان کشور افزود: احیای حس مسئولیت نسبت به همنوعان و هم‌وطنان یکی دیگر از این راهکارها است که می‌تواند فردگرایی در این نسل را کاهش دهد.

توجه دادن آنان به این نکته که منافع فرد در بسیاری از مواقع وابسته به منافع جامعه است، یکی از مسائل مهمی است که اگر به‌دقت توجیه شود، عامل کمک‌کننده به سوق دادن این نسل به سمت اجتماع و در نظر گرفتن منافع جمعی خواهد بود.

بیابانی گفت: به تعبیری ایجاد حس مالکیت و تعلق داشتن به جامعه در درون این نسل از عوامل نزدیکی آنان به جامعه و متعهد کردن آنان به نفع جامعه است.

بیشتربخوانید:

زنان حامل پیام های زیبایی‌شناسی و تغییر در شرایط سخت هستند ( قسمت اول)

علت اصلی خشونت فیزیکی مردان علیه زنان چیست؟

زنان و یک تأیید تشریفاتی

زن ، نبض خانواده و جامعه است ( قسمت اول )

 

 

 

برچسب ها: اعتماد به نفس، اعتماد، فردگرایی، زنانه، خودمحوری، جامعه تعداد بازديد: 98 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز