Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 12 مهر 1403 - 02:05

11
مهر
20 سبک طراحی داخلی محبوب

20 سبک طراحی داخلی محبوب

طراحی داخلی یک قلمرو همیشه در حال تکامل است که سبک ها و زیبایی شناسی بی شماری را در بر می گیرد که هر کدام جذابیت و جذابیت منحصر به فرد خود را دارند. از کلاسیک های جاودانه گرفته تا روندهای معاصر

تحریریه زندگی آنلاین : طراحی داخلی یک قلمرو همیشه در حال تکامل است که سبک ها و زیبایی شناسی بی شماری را در بر می گیرد که هر کدام جذابیت و جذابیت منحصر به فرد خود را دارند. از کلاسیک های جاودانه گرفته تا روندهای معاصر، دنیای سبک های طراحی داخلی امکانات بی پایانی برای تبدیل فضاهای زندگی به پناهگاه های شخصی ارائه می دهد.

 

1- سبک طراحی داخلی انتقالی:

بیایید با یکی از محبوب ترین سبک ها در دنیای طراحی امروز شروع کنیم. سبک طراحی داخلی انتقالی شکاف بین زیبایی شناسی سنتی و مدرن را پر می کند و ترکیبی هماهنگ از عناصر کلاسیک و معاصر را ارائه می دهد. با خطوط تمیز، پالت های رنگی خنثی و تمرکز بر راحتی مشخص می شود، فضای داخلی انتقالی حس ظرافت و سادگی را تراوش می کند. این سبک هم از مواد مدرن مانند فلز و شیشه و هم از مواد سنتی مانند چوب و منسوجات استفاده می‌کند و فضایی را ایجاد می‌کند که هم جذاب و هم ظریف است. مهم است که بدانید استایل شما می تواند ترکیبی از دو یا چند سبک باشد.

سبک طراحی داخلی انتقالی یا همچنین به عنوان “مدرن کلاسیک” شناخته می‌شود، یک ترکیب از دو سبک مختلف و متناقض است: سبک مدرن و سبک کلاسیک. این سبک در طراحی داخلی از ارتباط بین مدرنیته و اصالت استفاده می‌کند و جلوه‌ای متعادل، روان و هماهنگ را به فضا می‌بخشد.

ویژگی‌های سبک طراحی داخلی انتقالی عبارتند از:

ترکیب مدرن و کلاسیک: این سبک از الهام‌گیری از طراحی‌های مدرن و کلاسیک بهره می‌برد. از یک طرف از طراحی‌ها، خطوط ساده و اجناس مدرن و از طرف دیگر از طراحی‌ها، جزئیات طراحی کلاسیک و الگوهای فرم‌های قدیمی استفاده می‌شود.

استفاده از مواد طبیعی: در این سبک از مواد طبیعی مانند چوب، سنگ، چرم و پارچه‌های طبیعی استفاده می‌شود که حس دوستانه و آرامش‌بخشی به فضا می‌دهند.

رنگ‌ها و الگوها: اغلب از رنگ‌های طبیعی و نیوترال مانند سفید، بژ، خاکستری و مشکی استفاده می‌شود. الگوها و طرح‌ها هم معمولاً با طرح‌های کلاسیک مانند خطوط و اجزاء ژئومتریک ترکیب می‌شوند.

مبلمان و تزئینات: مبلمان در سبک طراحی داخلی انتقالی به‌طور عمده ساده و با لمس‌های کلاسیک مانند پایه‌های منحصربه‌فرد یا الگوهای ظریف استفاده می‌شود. تزئینات نیز با ترکیب لوازم کلاسیک و مدرن ایجاد می‌شود.

نورپردازی: نورپردازی در این سبک معمولاً با استفاده از انواع لوستر کلاسیک با طراحی‌های ساده و لوازم روشنایی مدرن و مناسب با فضا انجام می‌شود.

سبک طراحی داخلی انتقالی یک گزینه بسیار مناسب است برای افرادی که دوست دارند جلوه‌ای شیک و زیبا با هماهنگی دو سبک مدرن و کلاسیک در فضای داخلی خود داشته باشند. این سبک برای افرادی که دوست دارند از سلیقه‌های مختلف در دکوراسیون خود استفاده کنند و همچنین جلوه‌ای متعادل و همسو در فضا ایجاد کنند، مناسب است.

بیشتربخوانید:

کنترل و پیشگیری از وسواس به کمک دکوراسیون

 

 

 

 

2- سبک طراحی داخلی سنتی:

سبک طراحی داخلی سنتی جاودانه و ظریف از سبک‌های کلاسیک اروپایی الهام می‌گیرد و از رنگ‌های غنی، الگوهای پیچیده و جزئیات آراسته استفاده می‌کند. مبلمان بزرگ، مانند صندلی های پشت بال و میزهای پنجه ای، در فضای داخلی سنتی رایج است و به آن طعمی از شکوه و پیچیدگی می بخشد.

در فضای داخلی سنتی از میزها و صندلی‌هایی استفاده می‌شود که از چوب تیره ساخته شده‌اند که جزئیات زیبایی دارند. طراحی سنتی از انگلستان و فرانسه قرن 18 و 19 الهام گرفته است . این توضیح می‌دهد که چرا یافتن منسوجات گران‌قیمت مانند ابریشم، مخمل و کتان در همه جا از اثاثه یا لوازم داخلی گرفته تا تزئینات پنجره رایج است.

پارچه ها نیز دارای الگوهای متنوعی هستند. چند الگوی محبوب عبارتند از: به عنوان مثال گلدار، راه راه و چهارخانه. علاوه بر این، خانه های سنتی نیز دوست دارند با انواع لوستر کریستالی حس زیبایی را به ارمغان بیاورند. دکوراسیون اروپایی به شدت بر فضای داخلی سنتی تأثیر می گذارد.

3- سبک طراحی داخلی مدرن:

سبک طراحی داخلی مدرن، سادگی و عملکرد را با تمرکز بر خطوط تمیز و حداقل تزئینات تجلیل می کند. پالت های رنگی خنثی و فضاهای باز به ظاهر ساده و نامرتب فضای داخلی مدرن کمک می کند. این سبک اغلب شامل مبلمان شیک، الگوهای هندسی و موادی مانند شیشه، فولاد و بتن است.

4- سبک طراحی داخلی التقاطی:

سبک طراحی داخلی التقاطی ترکیبی هنرمندانه از سبک های مختلف است که به صاحبان خانه اجازه می دهد شخصیت و خلاقیت خود را به نمایش بگذارند. عناصری از دوره‌ها و فرهنگ‌های مختلف را با هم ترکیب می‌کند و در نتیجه محیطی منحصر به فرد و پر جنب و جوش ایجاد می‌کند. کلید موفقیت در طراحی التقاطی در یافتن تعادل بین قطعات مختلف و اطمینان از تکمیل هماهنگ یکدیگر نهفته است.

وقتی صحبت از سبک طراحی التقاطی به میان می آید، سوء تفاهم های رایجی وجود دارد. چند ویژگی کلیدی مختلف طراحی داخلی التقاطی را مشخص می کند. به آن به عنوان مجموعه ای پرانرژی از قطعات با دقت انتخاب شده فکر کنید که برای ایجاد یک فضای داخلی غنی از فرهنگ گرد هم آمده اند. به همین دلیل، بسیاری فکر می کنند طراحی التقاطی روحیه همه چیز دارد. با این حال، مرز باریکی بین لایه‌بندی و جمع‌آوری، و مشغول و حواس‌پرتی وجود دارد.

در سبک طراحی داخلی التقاطی به یک پالت رنگ خنثی بچسبید و از چند رنگ برجسته استفاده کنید تا حال و هوای دنیایی را که به دنبالش هستید به ارمغان بیاورید. با در نظر گرفتن این موضوع، فضای داخلی ایده آل التقاطی رنگ و بافت را متعادل می کند. در نتیجه، ترکیبی عالی از قدیمی و جدید است.

 بیشتربخوانید:

دکوراسیون طبیعی در عصر صنعتی

 

 

 

 

5- سبک طراحی داخلی معاصر:

در سبک طراحی داخلی معاصر که اغلب با طراحی داخلی مدرن اشتباه گرفته می شود، به گرایش های طراحی کنونی اشاره دارد. این یک سبک روان و همیشه در حال تغییر است که آنچه را که در حال حاضر محبوب است در بر می گیرد. فضای داخلی معاصر دارای پالت های رنگی خنثی، خطوط تمیز و ترکیبی از مواد و بافت های مختلف است.

طراحی داخلی معاصر فضایی شیک و ساده است. از ویژگی‌های مختلفی مانند قالب‌گیری‌های دقیق روی دیوارها و پنجره‌ها و چیدمان‌های باز برای ایجاد فضایی جالب و متمایز استفاده می‌کند. مبلمان معاصر معمولی پاهای در معرض دید و خطوط تمیز را نشان می دهد تا حسی سبک و مطبوع به شما بدهد.

استفاده از موادی مانند فلز و شیشه به دلیل خاصیت انعکاس نور، معمول است. این ظاهر ترکیبی نهایی از سبک های دکوراسیون خانه است. علاوه بر این، پالت های رنگی خنثی رایج ترین رنگ ها برای طراحی معاصر با پارچه های بافت دار برای ایجاد علاقه هستند. بنابراین، ایجاد یک فضای داخلی مدرن لوکس کامل.

 

6- سبک طراحی داخلی مینیمالیستی:

طراحی داخلی مینیمالیستی حول اصل “کمتر، بیشتر است” می چرخد. بر روی سادگی، عملکرد و زیبایی شناسی تمیز تمرکز دارد. به هم ریختگی از بین می رود و هر عنصری در خدمت هدفی است. پالت رنگ به طور معمول خنثی است و مبلمان دارای طرح های شیک و ساده هستند.

در حالی که بیشتر فضاهای داخلی مینیمالیستی دارای طرح رنگی خنثی هستند، رنگ های اصلی نیز می توانند به عنوان رنگ برجسته استفاده شوند. الگوها در هیچ کجا یافت نمی شوند و بافت یک ضرورت است. به دلیل فلسفه کمتر، مبلمان کاربردی ضروری ترین عنصر طراحی است. ذخیره سازی نیز در طراحی داخلی مینیمالیستی مهم است. به همین دلیل، مبلمان اغلب به عنوان انبار مخفی عمل می کنند. به عنوان مثال، میز قهوه ای که بلند می شود تا فضای ذخیره سازی نمایان شود، یکی از بسیاری از راه حل های خلاقانه ای است که حداقل در فضای داخلی استفاده می شود.

7- طراحی داخلی مدرن میانه قرن:

طراحی داخلی مدرن اواسط قرن از روندهای طراحی در اواسط قرن بیستم الهام می گیرد. این شامل مبلمان نمادین، مانند صندلی Eames و کریدنزای شیک است. این سبک شامل اشکال ارگانیک، رنگ های جسورانه و ترکیبی از مواد سنتی و معاصر است.

8- سبک طراحی داخلی بوهمیایی:

طراحی داخلی بوهمیایی سبکی آزادانه و هنری است که ترکیبی از الگوها، رنگ ها و بافت ها را در بر می گیرد. مشخصه آن یک محیط آرام و غیررسمی است، با تمرکز بر عناصر دکور دست ساز و الهام گرفته از جهانی.

وقتی وارد خانه ای می شوید که سبک طراحی داخلی بوهمیایی دارد، بلافاصله احساس می کنید در فرهنگ دیگری غوطه ور شده اید. ریزه کاری ها از سفرها نمایش داده می شوند و کل جو بسیار عشایری به نظر می رسد. وقتی سبک های مختلف طراحی را با هم مقایسه می کنیم، بوهمی یکی از معدود مواردی است که در آن نظم لازم نیست. ترکیب الگوها و رنگ ها تشویق می شود. به همین ترتیب، ما نیز شاهد روندی از سبک بوهو مدرن هستیم.

بیشتربخوانید:

نکاتی مهم، در دکوراسیون آپارتمان‌های کوچک

 

 

 

9- طراحی داخلی خانه مزرعه مدرن:

سبک طراحی داخلی خانه های مزرعه مدرن جذابیت روستایی سبک خانه های کشاورزی را با عناصر معاصر ترکیب می کند. دارای دیوارهای shiplap، چوب احیا شده، و مبلمان الهام گرفته شده از کلاسیک است که فضایی دنج و جذاب ایجاد می کند.

10- سبک طراحی داخلی شابی شیک Shabby Chic:

طراحی داخلی شیک کهنه، فضایی رمانتیک و الهام گرفته از کلاسیک را به نمایش می گذارد. مبلمان پریشان، رنگ‌های پاستلی ملایم و طرح‌های گل‌دار در این سبک رایج است که فضایی جذاب و زنانه ایجاد می‌کند. در این سبک طراحی زنانه، مبلمان شیک کهنه اغلب رنگ آمیزی شده یا پریشان است. پالت‌های رنگی کم‌رنگ با طرح‌های گل‌دار کاملاً با کف‌ها و دیوارهای سفیدکاری شده جفت می‌شوند. طراحان ما فضای پریشان و روستایی را دوست دارند و این که چگونه اغلب با لهجه‌های پر زرق و برق مانند لوسترهای کریستالی در تضاد است. فضای داخلی شیک کهنه حسی زیبا و دنج را در خانه به تصویر می کشد.

11- سبک طراحی داخلی ساحلی:

طراحی داخلی ساحلی زیبایی ساحلی و آرام را در بر می گیرد. دارای پالت‌های رنگی سبک و مطبوع، مواد طبیعی مانند حصیری و جوت و عناصر دکوری با الهام از ساحل مانند صدف‌های دریایی و چوب‌های دریفته است. برای قدردانی از سبک طراحی داخلی ساحلی، لازم نیست در کنار ساحل زندگی کنید. نباید با دکور دریایی اشتباه گرفته شود، سبک تزئینات ساحلی در لیگ دیگری است. یک فضای ساحلی از محیط طبیعی خود یادداشت می کند. این را می توان از طریق پالت رنگ تا مواد مورد استفاده برای مبلمان و لوازم جانبی مشاهده کرد.

12- سبک طراحی داخلی گلم هالیوود:

طراحی داخلی پر زرق و برق هالیوود همه چیز در مورد لوکس و مجلل است. دارای رنگ‌های تند، پارچه‌های مجلل مانند مخمل و ساتن و عناصر دکوری پر زرق و برق مانند مبلمان آینه‌ای و لوسترهای سبک گلم است.

این سبک شیک از اواسط قرن بیستم در کالیفرنیا محبوبیت زیادی داشته است و قدمت آن به دوران طلایی هالیوود در دهه 1930 باز می گردد. فضای داخلی پر زرق و برق هالیوود از ترکیبی از هنر دکو و مدرن اواسط قرن ساخته شده است. این یک سبک طراحی داخلی است که در اینجا دیده می شود.

13- طراحی داخلی جنوب غربی:

سبک طراحی داخلی جنوب غربی از منظره بیابان و فرهنگ بومی آمریکا الهام می گیرد. دارای رنگ‌های گرم خاکی، مواد روستایی مانند چرم و چوب، و الگوهای الهام‌گرفته از قبیله است. سبک جنوب غربی آنطور که امروزه می شناسیم، مانند زمانی نیست که برای اولین بار در دنیای طراحی قابل توجه بود. و با گذشت سالها به تکامل خود ادامه خواهد داد. فضای داخلی جنوب غربی از خطوط نرم خانه های خشتی، منسوجات اسپانیایی، آهن کاری و طبیعت الهام می گیرد.

14- سبک طراحی داخلی روستیک و روستایی:

طراحی داخلی روستیک زیبایی طبیعت را تجلیل می کند و محیطی دنج و گرم را در بر می گیرد. دارای مواد طبیعی مانند سنگ و چوب، پالت های رنگی خاکی و تمرکز بر عناصر دکور دست ساز و صنایع دستی است.

استفاده از چوب با افزودن پوست گاو و گوسفند برای ایجاد حسی دلپذیر نرم می شود. پارچه ها الگوهای بلندی ندارند و بافت همه چیز است. اضافات غیرمنتظره مانند یک چراغ آویز صنعتی یا لوستر روستیک به پیچیدگی آنچه ما به عنوان طراحی داخلی روستایی می شناسیم می افزایند.

15- طراحی داخلی صنعتی:

سبک طراحی داخلی صنعتی از کارخانه ها و فضاهای صنعتی قدیمی الهام می گیرد. دارای دیوارهای آجری آشکار، لهجه های فلزی، و مبلمان سودمند است که فضایی خام و تند ایجاد می کند. در حالی که ممکن است کسی استدلال کند که طراحی داخلی صنعتی مرسوم است، اما گذشته ای دارد. هنگامی که کارخانه‌های اروپای غربی در پایان انقلاب صنعتی دوم تعطیل شدند، بسیاری از ساختمان‌های بزرگ خالی را پشت سر گذاشتند. افزایش جمعیت باعث شد مردم شروع به تبدیل مناطق صنعتی به محله های مسکونی کنند.

سبک طراحی داخلی صنعتی هنر لوله ها و تیرهای در معرض دید را دوست دارد. مصالحی مانند آجر و بتن راهی عالی برای دادن شخصیت به فضا هستند. هنگام توصیف این سبک طراحی داخلی منحصر به فرد، کلمات “نرم” یا “صمیمی” را نخواهید شنید. تمایلات مردانه آن با استفاده از بافت فراوان رام می شود. علاوه بر این، آثار هنری بزرگ و منسوجات دنج افزودنی های عالی هستند. مبلمان اغلب خام یا ناتمام هستند و با عتیقه جات جفت می شوند.

16- سبک طراحی داخلی فرانسوی:

طراحی داخلی فرانسوی از حومه شهر جذاب پروونس الهام گرفته شده است. دارای رنگ‌های ملایم، مبلمان روستایی و ترکیبی از عناصر ظریف و غیررسمی است که فضایی گرم و دلنشین ایجاد می‌کند. برای دستیابی به یک سبک طراحی داخلی کانتری فرانسوی معتبر، معمولاً از مواد طبیعی مانند سنگ، چوب و آهن فرفورژه استفاده می شود. پرتوهای اکسپوز، پرداخت‌های ناامید و بافت‌های خام به فضا شخصیت می‌بخشند و زیبایی عیوب را به نمایش می‌گذارند. علاوه بر این، رنگ‌های ملایم و بی‌صدا بر پالت غالب هستند و سایه‌های بژ، کرم، سبز مریم گلی و اسطوخودوس فضایی آرام و دلپذیر را ایجاد می‌کنند.

17- سبک طراحی داخلی اسکاندیناوی:

سبک طراحی داخلی اسکاندیناویایی سادگی، عملکرد و مفهوم “hygge” را در بر می گیرد – یک اصطلاح دانمارکی برای آرامش و رضایت. دارای پالت های رنگی خنثی، خطوط تمیز و مواد طبیعی است که فضایی آرام و دلنشین ایجاد می کند.

طراحی اسکاندیناوی یکی از ساده ترین انواع طراحی داخلی برای تشخیص است. سبک، مطبوع و ارگانیک فکر کنید. چوب ها تقریبا همیشه رنگ خاکستری در فضای داخلی اسکاندیناوی هستند. فضاهای نوردیک حال و هوای آرامش‌بخش و دعوت‌کننده‌ای را ایجاد می‌کنند. ویژگی های کلیدی شامل دیوارهای سفید، آینه های بزرگ و منسوجات دنج است. علاوه بر این، هیچ فضای اسکاندیناوی بدون استفاده از مفهوم دانمارکی hygge کامل نیست. پارچه های لایه ای، مبلمان شیشه ای، خطوط تمیز و بافت ها مطمئناً ظاهر دنج کاملی را ایجاد می کنند.

یکی دیگر از جنبه های قابل توجه طراحی اسکاندیناوی توجه به جزئیات و مهارت است. مبلمان و دکور اغلب دارای خطوط تمیز، فرم های مینیمالیستی و طرح های کاربردی است. کاردستی با کیفیت بسیار ارزشمند است و قطعات اغلب برای ماندگاری ساخته می شوند و زیبایی شناسی و عملکرد را با هم ترکیب می کنند. فضاهای داخلی اسکاندیناوی نیز فضاهای باز را در اولویت قرار می دهند و باعث ایجاد حس جریان و احساس آزادی در محیط می شوند.

18- سبک طراحی داخلی مدیترانه ای:

طراحی داخلی مدیترانه ای از مناطق ساحلی ایتالیا، یونان و اسپانیا الهام می گیرد. دارای رنگ‌های گرم خاکی، کاشی‌های سفالی، و درهای قوسی شکل است که فضایی آرام و دلنشین ایجاد می‌کند.

19- سبک طراحی داخلی آرت دکو:

طراحی داخلی آرت دکو، زرق و برق دهه های 1920 و 1930 را جشن می گیرد. دارای الگوهای هندسی جسورانه، رنگ‌های غنی و مواد مجلل مانند مخمل و مرمر است که فضایی ظریف و منحط را ایجاد می‌کند. تشخیص قطعات از سبک آرت دکو آسان است زیرا معمولاً دارای لبه های نوک تیز و گوشه های دندانه دار است. مبلمان بزرگ از زرادخانه تا مبل معمولی بود. امروزه، مکان مورد علاقه ما برای الهام گرفتن از طراحی آرت دکو باید فلوریدا باشد. ساحل میامی مکانی عالی برای دیدن سبک طراحی داخلی آرت دکو است.

علاوه بر فلز، شیشه یکی دیگر از مواد برجسته مورد استفاده در دکوراسیون داخلی آرت دکو بود. سطوح آینه‌ای و لهجه‌های شیشه‌ای حس ظرافت را اضافه کرده و شیفتگی عصر مدرنیته و فناوری را منعکس می‌کند. لوسترهای شیشه ای استادانه و وسایل نور به نقاط کانونی محبوب در فضاهای آرت دکو تبدیل شدند.

 

20- طراحی داخلی ذن آسیایی:

سبک طراحی داخلی ذن آسیایی متاثر از فلسفه های شرقی است و بر هماهنگی و آرامش تاکید دارد. دارای مواد طبیعی، دکوراسیون مینیمالیستی و تمرکز بر ایجاد محیطی آرام و متعادل است. آیا تا به حال در مورد فنگ شویی شنیده اید؟ می توانید شرط ببندید که فلسفه مورد استفاده در آخرین انتخاب ما برای انواع سبک های دکوراسیون خانه را خواهید یافت. فضای داخلی ذن آسیایی در اصل از طراحی معاصر ریشه گرفته است. آنها روی خطوط براق، اشکال جالب و فضای آرامش بخش تمرکز می کنند. در نتیجه، ارجاع به طبیعت در ایجاد فضای ذن نهایی ضروری است.

سخن پایانی

دنیای سبک‌های طراحی داخلی طیف متنوع و هیجان‌انگیزی از زیبایی‌شناسی را برای مطابقت با هر سلیقه و ترجیح ارائه می‌دهد. چه ظرافت جاودانه فضای داخلی سنتی را ترجیح دهید یا سادگی مدرن طراحی مینیمالیستی، هر سبک زیبایی و جذابیت منحصر به فرد خود را دارد. با درک ویژگی ها و عناصر هر سبک طراحی داخلی، می توانید فضای زندگی ایجاد کنید که شخصیت شما را منعکس کند و دید شما را زنده کند.

برچسب ها: دکوراسیون تعداد بازديد: 26 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز