Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 16:00

22
دی
5 اشتباه رايج در نگهداری غذاها

5 اشتباه رايج در نگهداری غذاها

پوست تخم‌مرغ دارای منافذ بسیار است. به همین دلیل وقتی تخم‌مرغ‌ها را خارج از کارتن اصلی نگهداری می‌کنید، رطوبت آن از طریق منافذ بسیار زود تبخیر می‌شود که باعث می‌شود تخم‌مرغ تازگی خود را از دست بدهد.

سعيده نوباوه

 

 

چه کسی فکرش را می‌کند؟ این پنج اشتباه رایج می‌تواند باعث فساد مواد غذایی در یخچال شود و حتی ممکن است باعث مسمومیت غذایی گردد. برای جلوگیری از این اتفاق، از راهکارهای زیر استفاده کنید. 

تخم‌مرغ 

پوست تخم‌مرغ دارای منافذ بسیار است. به همین دلیل وقتی تخم‌مرغ‌ها را خارج از کارتن اصلی نگهداری می‌کنید، رطوبت آن از طریق منافذ بسیار زود تبخیر می‌شود که باعث می‌شود تخم‌مرغ تازگی خود را از دست بدهد.

برای جلوگیری از این وضعیت، تخم‌مرغ‌ها را در جعبه کاغذی و اصلی آن و در محلی خنک نگهداری کنید. 

پنیر

پنیر‌های مرغوب و فرآوری نشده احتیاج به هوای تازه دارند. در واقع باید هوای باز اطراف آن در جریان باشد. بسته‌بندی‌های پلاستیکی مانع از این جریان می‌شوند در نتیجه یک لایه چربی و گاهی کپک روی پنیر به وجود می‌آید.

برای پیشگیری از این وضعیت، پنیر را در کاغذی نازک و مومی‌ بپیچید، و آن را در درون کیسه پلاستیکی بگذارید. در کیسه را نبندید. پنیر را در یخچال نگهداری کنید. 

شیر 

خانم‌هایی که خانه‌دار هستند و سروکارشان با یخچال زیاد است، مدام در یخچال را باز و بسته می‌کنند. وقتی در باز می‌شود هوای گرم به شیر می‌خورد، دوباره که بسته می‌شود هوای سرد آن را احاطه می‌کند.

این گرم و سرد شدن به رشد باکتری‌ها کمک می‌کند و باعث می‌شود شیر زودتر فاسد شود. برای اینکه این اتفاق نیفتد، شیر را در دمای مناسب در عقب‌ترین قسمت یخچال نگهداری کنید. 

باقی‌مانده غذاها 

باقی‌مانده غذاها باید به سرعت سرد شوند. اگر بخواهید حجم زیادی از غذا را یکجا نگهداری کنید، ممکن است داخل غذا سریعا سرد نشود. در نتیجه باکتری‌هایی در داخل غذا تكثیر می‌شود. برای حل این مشکل، غذا را در داخل چند ظرف با عمق کم نگهداری کنید تا غذا زودتر سرد شود. 

 سیب و کاهو 

اگر قصد نگهداری سالادی را دارید که حاوی کاهو و سیب است، به هیچ عنوان این دو را با هم نگهداری نکنید. سیب باعث فساد کاهو می‌شود. میوه‌ها و سبزیجات را در کشوهایی جداگانه در یخچال نگهداری کنید. 

 

برچسب ها: مسمومیت غذایی، مواد غذایی در یخچال، پیشگیری از مسمومیت غذایی، فساد مواد غذایی، فساد مواد غذایی در یخچال تعداد بازديد: 520 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز