Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 02:53

29
بهمن
استرس در روزهای سرد عامل افزایش خطر سکته

استرس در روزهای سرد عامل افزایش خطر سکته

متخصصان سلامت می‌گویند: عواملی که منجر به افزایش استرس در روزهای سرد زمستانی می‌شوند از دلایل افزایش خطر حملات قلبی و سکته مغزی در این فصل سال هستند

تحریریه زندگی آنلاین : متخصصان سلامت می‌گویند: عواملی که منجر به افزایش استرس در روزهای سرد زمستانی می‌شوند از دلایل افزایش خطر حملات قلبی و سکته مغزی در این فصل سال هستند.به گزارش نشریه تخصصی «مدیکال اکسپرس»، دکتر «دونالد لوید جونز»، متخصص قلب و رئیس بخش پزشکی پیشگیرانه در دانشکده پزشکی فاینبرگ دانشگاه نورث وسترن با اشاره به تعطیلات زمستانی در پایان سال میلادی و یادآوری این نکته که بسیاری از مردم در روزهای تعطیل، سبک زندگی سالم خود را رها می‌کنند، گفت: ما در در روزهای تعطیل و سرد زمستانی افزایش حملات قلبی را در برخی از مردم شاهد هستیم.وی توضیح داد: در طول روزهای تعطیل ممکن است افراد استرس‌های مختلفی را تجربه کنند، از الگوهای صحیح غذا خوردن و خواب خود غافل شوند، فعالیت بدنی معمول خود را دنبال نکنند و حتی برنامه دارویی خود را نیز کنار بگذارند.او افزود که آب و هوای زمستانی نیز خطرات مرتبط با سلامت قلب را افزایش می‌دهد.وی اظهار کرد: آب و هوای سرد مشکل ساز است زیرا وقتی هوای سرد تنفس می کنیم، خون در ریه های ما سرد می شود و باعث انقباض رگ های خونی می شود.

چگونه متوجه شویم که استرس باعث حمله قلبی شده است؟

برای مردان این علائم شامل فشار شدید و کوبنده قفسه سینه و/یا تنگی نفس ناگهانی و غیر قابل توضیح هستند.لوید جونز همچنین گفت که در عین حال، زنان علائم خفیف‌تری مانند تنگی نفس، خستگی شدید یا سبکی سر را تجربه می‌کنند.

بیشتربخوانید:

استرس خود را مدیریت کنیم

همه ما دچار استرس می‌شویم و کوتاه بودن دوره استرس ممکن است به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند اما استرس طولانی مدت مشکلی جدی است که می‌تواند عملکرد مطلوبِ سیستم ایمنی بدن را مختل نماید.برای کنترل و کاهش استرس می‌توان اقدامات مشخصی را انجام‌ داد.بر اساس مقاله ای در سایت تخصصی «وب‌ام‌دی» می‌توانید توصیه های سودمند زیر را بخشی از برنامه مدیریت استرس خود در طول روز قرار دهید:

- به اندازه کافی بخوابید.

- تکنیک‌های ریلکسیشن (آرام سازی) را یاد بگیرید و حتما از آن‌ها در مواقع استرس استفاده کنید.

- ورزش کنید.

- برای خود وقت بگذارید و کارهای مورد علاقه‌تان را انجام دهید.

- گروهی از افرادی را که می‌توانید با آن‌ها صحبت کرده و از آن‌ها کمک بگیرید تشکیل دهید و در مواقع لزوم با آن‌ها تماس بگیرید.

- از مشورت و مشاوره گرفتن از افراد متخصص به ویژه در مواقعی که در زمان‌های استرس‌زا به سر می‌برید، غافل نشوید.

بیشتربخوانید:

استرس کاری و اجتماعی، خطری در کمین قلب زنان

استرس دارید و قلب‌تان ضعیف است؟ کاکائو بخورید

 

 

 

در مورد سکته مغزی کلید واژه انگلیسی «FAST» را به خاطر بسپارید

کارشناسان از کلمه مخفف FAST (به معنای سریع و فوری) استفاده می کنند تا به مردم یادآوری کنند که چگونه علائم سکته مغزی را تشخیص دهند و چه کاری انجام دهند. FAST مخفف توضیحات زیر است:

- صورت (Face): به فرد بگویید لبخند بزند. تماشا کنید تا ببینید آیا صورتش افتاده است یا خیر.

- بازوها (Arms): از شخص بخواهید هر دو دست خود را بالا بیاورد. ببینید آیا یکی از دست‌ها ضعیف است یا خیر.

- گفتار (Speech): از فرد بخواهید یک عبارت ساده را بیان کند و به کلمات نامفهوم یا با صدای عجیب که بیان می‌شوند، دقت کنید.

- زمان (Time): هر دقیقه برای افرادی که سکته مغزی را تجربه کرده‌اند، مهم است. فوراً با اورژانس تماس بگیرید.

 

برچسب ها: استرس، سلامت قلب تعداد بازديد: 119 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز