Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 00:45

9
فروردین
منشور پیشگیری و کنترل کرونا - بخش یازدهم

منشور پیشگیری و کنترل کرونا - بخش یازدهم

لباس‌های رویی خود را به صورت عادی در آورده به آن را در ورودی منزل آویزان کنید (یا در محلی که تهویه هوا به خوبی صورت می‌گیرد). ماسک را بردارید. دست‌های خود را بشویید.

هنگام خروج از خانه باید به چه چیزهایی توجه کنیم؟

تحریریه زندگی آنلاین : لباس‌های رویی خود را به صورت عادی در آورده به آن را در ورودی منزل آویزان کنید (یا در محلی که تهویه هوا به خوبی صورت می‌گیرد). ماسک را بردارید. دست‌های خود را بشویید، زمان استحمام خود را از قبل از خواب به بعد از ورود به منزل تغییر دهید. اگر این کارها را انجام دهید، احتمال ابتلا به کرونا ویروس جدید کم خواهد شد. توصیه می‌شود لباس‌های بیرونی را در مکانی خاص در ورودی منزل آویزان کنید و آنها را با لباس‌های تمیز در یکجا قرار ندهید.

 اگر با شخصی بیمار برخورد نداشتید، احتمال وجود آلودگی ویروس بر روی سطح لباس شما کم است؛ با این وجود احتمال دارد مقدار زیادی گرد و غبار روی لباس شما باشد پس توصیه نمی‌شود آنها را به اتاق خواب ببرید.

 

چگونگی انجام اقدامات حفاظتی هنگام ورزش در خارج از منزل

 هنگام شیوع بیماری سعی کنید از رفتن به فضاهای سرپوشیده و پرتردد، از جمله سالن‌های ورزشی خودداری کنید.

 از فعالیت‌های خارج از منزل و رفتن به مکان‌های شلوغ جلوگیری کنید.

 برخی از فعالیت‌های ورزشی را می‌توان در خانه انجام داد.

 

هنگام استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی در شهر باید به چه مواردی توجه کرد؟

 به پوشیدن ماسک توجه ویژه‌ای داشته باشید، بعد از لمس مکان‌های عمومی و وسایل دیگر، دست‌های خود را بشویید.

 

هنگام سوارشدن چند نفر در یک خودرو چگونه باید از خود مراقب کرد؟

 افراد حاضر در ماشین باید ماسک گذاشته، مکالمات را کاهش دهند، به آداب سرفه کردن توجه کنند و پنجره‌ها را تا حد امکان جهت تهویه هوا باز بگذارند.

 

هنگام پرواز با هواپیما و یا استفاده از قطار باید به چه نکاتی توجه کرد؟

 هنگام ورود یا خروج از ایستگاه حتماً با کارکنانی که دمای بدن افراد را اندازه گیری می‌کنند همکاری کنید. وعده‌های غذایی را کاهش دهید، سعی کنید از برداشتن ماسک خودداری کنید؛ از تماس مکرر دست‌ها با دهان، بینی و چشم‌های خود پرهیز کنید؛ هنگام عطسه یا سرفه کردن، بینی و دهان خود را با دستمال کاغذی یا آستین لباس خود بپوشانید. در راه، فاصله ایمنی از دیگران را حفظ کنید و به سلامتی مسافران اطرافتان توجه جدی داشته باشید.

اگر شرایط غیرعادی پیش آمد، در صورت امکان صندلی خود را تغییر دهید و موضوع را به کارکنان گزارش دهید. تا حد امکان از راهروهای شلوغ دوری کنید، رفت و آمد در کوپه‌ها و واگن‌ها را تا حد امکان کاهش دهید، از استفاده از آبخوری‌های عمومی خودداری کنید، سعی کنید همراه خود آب بیاورید و یا بطری آب خریداری کنید. به شماره پرواز خود و اطلاعات سفر قطارتان توجه کنید، به اطلاعات عمومی در مورد بیمارانی که از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده می‌کنند توجه کنید، اگر بیماران در همان وسایل حمل و نقل قرار دارند، باید گزارش شوند و در خانه قرنطینه گردند.

 

 در مناطقی که بیماری شیوع ندارد کارکنان می‌توانند بلافاصله مشغول به کار شوند؟ نیاز است به چه چیزهایی توجه کنند؟

 در صورت عدم تماس با فرد بیمار و نداشتن علائم مربوط به بیماری، کارکنان می‌توانند طبق مقررات ملی و سازمانی به موقع به کار خود بازگردند.

 در صورت تماس با افراد بیمار و یا بروز علائم مربوط به بیماری، لطفاً آن را گزارش دهید و خود را در خانه قرنطینه کنید، در صورت لزوم برای معاینه به بیمارستان مراجعه کنید. تصمیم بگیرید با توجه به شرایط فعلی و راهنمایی افراد متخصص آیا مشغول به کار شوید یا خیر.

 

کارکنانی که ۲ هفته گذشته سابقه سفر و اقامت در مناطق شیوع بیماری را دارند، چگونه به کار خود بازگردند؟

 هر چه زودتر در کمیته محلی و یا دهیاری محل سکونت خود ثبت وضعیت کرده، فعالیت‌های برون شهری را کاهش دهید، مخصوصاً از فعالیت در مکان‌های عمومی پرتردد پرهیز کنید.

 به مدت ۱۴ روز پس از ترک منطقه شیوع، شرایط سلامتی خود را تحت نظر بگیرید. دو بار در روز دمای بدن خود را اندازه گیری کنید، به علائم تنفسی مانند سرفه، خلط، سفتی در قفسه سینه، تنگی نفس و غیره توجه کنید. در صورت امکان به تنهایی یا در یک اتاق تک نفره با تهویه مناسب زندگی کنید و تماس نزدیک با اعضای خانواده را کاهش دهید.

 در صورت وجود علائم مشکوک: از جمله تب، سرفه، گلو درد، سفتی در قفسه سینه، تنگی نفس، بی‌اشتهایی، خستگی، بی حالی، حالت تهوع و استفراغ، سردرد، اسهال، تپش قلب، ورم ملتحمه، درد عضلانی خفیف در ناحیه اندام‌ها و کمر و یاغیره فوراً بر اساس شرایط خود به پزشک مراجعه کنید.

 

بیشتر بخوانید:

منشور پیشگیری و کنترل کرونا - بخش اول

منشور پیشگیری و کنترل کرونا - بخش دوم

منشور پیشگیری و کنترل کرونا - بخش سوم

منشور پیشگیری و کنترل کرونا - بخش چهارم

منشور پیشگیری و کنترل کرونا - بخش پنجم

منشور پیشگیری و کنترل کرونا - بخش ششم

منشور پیشگیری و کنترل کرونا - بخش هفتم

منشور پیشگیری و کنترل کرونا - بخش هشتم

منشور پیشگیری و کنترل کرونا - بخش نهم

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، کرونا ویروس، کرونا، ویروس کرونا، علائم ویروس کرونا، قرنطینه خانگی تعداد بازديد: 490 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز