Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 19:26

8
آبان
شیرینی با کرم و بادام سوخته

شیرینی با کرم و بادام سوخته

ابتدا بادام سوخته را به این ترتیب آماده کنید: شکر ریز را روی حرارت خیلی کم ذوب کنید. سپس بادام‌ها را روی یک ورقه مومی ريخته و شکر را بعد از آن‌که به رنگ طلایی تیره، درآمد روی بادام‌ها بریزید و بعد از سرد شدن در خردکن بریزید

مواد لازم برای خمیر:

آرد..................150 گرم

پودر شكر..................50 گرم

بادام.................75 گرم، پودر شده

کره..................75 گرم

زرده‌ی تخم‌مرغ...................یک عدد

وانیل.....................به ميزان لازم

 بیشتربخوانید:

کوکی برانیز

 

 

 

مواد لازم برای کرم:

پودر شكر..................150 گرم

وانیل....................یک‌دوم قاشق مرباخوری

کره...................75 گرم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه کوکی کاپوچینو

طرز تهیه کلوچه براونی؛ برای عاشقان شکلات

 

 

 

 

مواد لازم برای بادام سوخته:

بادام سفيد........................50 گرم، پوست کنده

شکر ریز.........................100 گرم، الک شده

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه تارت شکلاتی بدون پخت

 

 

 

 

طرز تهیه بادام سوخته:

ابتدا بادام سوخته را به این ترتیب آماده کنید: شکر ریز را روی حرارت خیلی کم ذوب کنید. سپس بادام‌ها را روی یک ورقه مومی ريخته و شکر را بعد از آن‌که به رنگ طلایی تیره، درآمد روی بادام‌ها بریزید و بعد از سرد شدن در خردکن بریزید و به صورت پودر نرمی درآورید و كنار بگذاريد.

 

طرز تهيه‌ي خمير شيريني:

آرد، پودر شكر، پودر بادام و کره را در ظرف مناسبي با هم مخلوط كرده، ورز دهید. زرده تخم‌مرغ و وانیل را اضافه كرده و به ورز دادن ادامه دهيد تا به دست نچسبد. خمیر را نازك پهن کرده و با کاترهای گرد قالب بزنيد. شيريني را در فر با حرارت 160 درجه‌ی سانتی‌گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزيد. بعد از پخت، از فر خارج كرده و بگذارید کاملاً سرد و خنک شود.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه چاکلت لاوا کیک با فر و بدون فر

 

 

 

طرز تهیه کرم وسط بیسکویت:

پودر شکر، وانیل و کره را آن‌قدر بزنید تا کرم سفیدی به دست آید. این کرم را بین دو عدد بیسکویت قرار دهید و لبه‌های آن را هم پر کنید. سپس در پودر بادام سوخته که قبلاً آماده کرده‌اید بغلتانید. روی بیسکویت‌ها ابتدا پودر قند سپس کمی پودر پسته بپاشید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: شیرینی، آموزش شیرینی پزی، طرز تهیه شیرینی، بادام، قنادی، شیرینی بدون فر تعداد بازديد: 134 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز