Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 23:10

4
اسفند
طرز تهیه کلوچه براونی؛ برای عاشقان شکلات

طرز تهیه کلوچه براونی؛ برای عاشقان شکلات

کلوچه براونی، یک نوع کوکی خوشمزه و لذیذ بوده که باب طبع اکثر افراد و به خصوص طرفداران شکلات می‌باشد. این خوراکی خوشمزه و عالی را می‌توانید به راحتی و سریع در منزل تهیه و از طعم و عطر فوق العاده آن لذت ببرید.

 
 وب‌سایت غذالند - مریم حسن‌پور: کلوچه براونی، یک نوع کوکی خوشمزه و لذیذ بوده که باب طبع اکثر افراد و به خصوص طرفداران شکلات می‌باشد. این خوراکی خوشمزه و عالی را می‌توانید به راحتی و سریع در منزل تهیه و از طعم و عطر فوق العاده آن لذت ببرید. راحتی طبخ این نوع کلوچه براونی با طعم بی نظیر آن برای کودکان نیز فوق العاده خواهد بود. از این رو می‌توانید یک خوراکی سالم و مفید و بدون مواد نگهدارنده را در منزل برای فرزندان خود آماده و طبخ کنید و در وعده صبحانه به همراه یک لیوان شیر ولرم و یا در زمان عصرانه به همراه چای و قهوه نوش جان کنید.

کلوچه براونی

مواد لازم

آرد.................نصف فنجان

شکلات رنده شده............۲۵۰ گرم

شکر..............سه چهارم فنجان

تخم مرغ..............۲ عدد

کره...............۶ قاشق غذاخوری

پودر اسپرسو................۳ قاشق چایخوردی

عصاره وانیل................نصف قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر................نصف قاشق غذاخوری

کلوچه براونی

طرز تهیه

مرحله ۱: ابتدا ۵۰ گرم از شکلات را برداشته و بقیه شکلات را در یک ظرف بریزید.

مرحله ۲: پودر اسپرسو و کره را به ظرف شکلات اضافه و بر روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا شکلات‌ها آب شوند.

مرحله ۳: بعد از مخلوط شدن شکلات آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود.

مرحله ۴: در یک ظرف دیگر شکر، تخم مرغ و وانیل را ریخته و مخلوط کنید.

مرحله ۵: سپس مخلوط شکلات را به ظرف شکر اضافه و مواد را هم بزنید.

مرحله ۶: آرد و بیکینگ پودر را نیز به مواد اضافه و مخلوط کنید.

مرحله ۷: حالا ۵۰ گرم شکلات کنار گذاشته را الان به مخلوط کلوچه اضافه و مواد را هم بزنید تا خمیر یکدست شود.

مرحله ۸: ظرف را با یک کیسه پلاستیکی بپوشانید و به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید.

مرحله ۹: در سینی فر یک کاغذ روغنی بگذارید و خمیر کلوچه را صاف و قالب زده و در سینی بچینید.

مرحله ۱۰: فر را در دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.

مرحله ۱۱: کلوچه‌ها را به مدت ۱۰ دقیقه در فر بگذارید تا آماده شوند.

کلوچه براونی

 
برچسب ها: شیرینی، کلوچه، کوکی، طرز تهیه کلوچه تعداد بازديد: 481 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز