مواد لازم
آرد.................نصف فنجان
شکلات رنده شده............۲۵۰ گرم
شکر..............سه چهارم فنجان
تخم مرغ..............۲ عدد
کره...............۶ قاشق غذاخوری
پودر اسپرسو................۳ قاشق چایخوردی
عصاره وانیل................نصف قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر................نصف قاشق غذاخوری
طرز تهیه
مرحله ۱: ابتدا ۵۰ گرم از شکلات را برداشته و بقیه شکلات را در یک ظرف بریزید.
مرحله ۲: پودر اسپرسو و کره را به ظرف شکلات اضافه و بر روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا شکلاتها آب شوند.
مرحله ۳: بعد از مخلوط شدن شکلات آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
مرحله ۴: در یک ظرف دیگر شکر، تخم مرغ و وانیل را ریخته و مخلوط کنید.
مرحله ۵: سپس مخلوط شکلات را به ظرف شکر اضافه و مواد را هم بزنید.
مرحله ۶: آرد و بیکینگ پودر را نیز به مواد اضافه و مخلوط کنید.
مرحله ۷: حالا ۵۰ گرم شکلات کنار گذاشته را الان به مخلوط کلوچه اضافه و مواد را هم بزنید تا خمیر یکدست شود.
مرحله ۸: ظرف را با یک کیسه پلاستیکی بپوشانید و به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید.
مرحله ۹: در سینی فر یک کاغذ روغنی بگذارید و خمیر کلوچه را صاف و قالب زده و در سینی بچینید.
مرحله ۱۰: فر را در دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
مرحله ۱۱: کلوچهها را به مدت ۱۰ دقیقه در فر بگذارید تا آماده شوند.