Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 23:10

3
خرداد
کوکی برانیز

کوکی برانیز

فر را با دمای 170 درجة سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینی‌پزی را با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه کره، وانیل، پودر شکر، شکر قهوه‌ای و تخم‌مرغ ‌را در کاسة مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس آرد، پودر کاکائو و بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط

مریم امیری:

 

مواد لازم برای حدود 48 عدد

کره................ 250 گرم

اسانس وانیل.............. یک‌دوم قاشق چایخوری

پودر شکر................. 165 گرم

شکر قهوه‌ای.............. 165 گرم

تخم‌مرغ.................... 1عدد

آرد..................... 300 گرم

پودر کاکائو.............. 25 گرم

بیکینگ‌پودر............. 1 قاشق چایخوری

فندق برشته و خرد کرده............ 45 گرم

شکلات تلخ خرد کرده............. 120 گرم

شکلات شیری خرده کرده.............. 120 گرم

شکلات سفید خرد کرده............. 120 گرم

 

روش‌تهیه

فر را با دمای 170 درجة سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینی‌پزی را با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه کره، وانیل، پودر شکر، شکر قهوه‌ای و تخم‌مرغ ‌را در کاسة مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس آرد، پودر کاکائو و بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط سازید و به مایة فراهم کرده بیفزایید. حالا فندق و شکلات‌ها را به مواد افزوده و مخلوط کنید. اکنون هر بار به اندازة یک قاشق سوپخوری از خمیر فراهم کرده بردارید و به شکل توپ درآورید و با فاصله از یکدیگر در سینی قرار دهید. اینک کوکی‌ها را به مدت تقریبی 12 دقیقه در فر بپزید و بعد روی پنجرة سیمی خنک کنید. آن‌گاه کوکی برانیز را برای پذیرایی در ظرف مناسبی بچینید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آموزش شیرینی پزی، کوکی، طرز تهیه کوکی تعداد بازديد: 295 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز