مریم امیری:
مواد لازم برای حدود 48 عدد
کره................ 250 گرم
اسانس وانیل.............. یکدوم قاشق چایخوری
پودر شکر................. 165 گرم
شکر قهوهای.............. 165 گرم
تخممرغ.................... 1عدد
آرد..................... 300 گرم
پودر کاکائو.............. 25 گرم
بیکینگپودر............. 1 قاشق چایخوری
فندق برشته و خرد کرده............ 45 گرم
شکلات تلخ خرد کرده............. 120 گرم
شکلات شیری خرده کرده.............. 120 گرم
شکلات سفید خرد کرده............. 120 گرم
روشتهیه
فر را با دمای 170 درجة سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینیپزی را با کاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه کره، وانیل، پودر شکر، شکر قهوهای و تخممرغ را در کاسة مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس آرد، پودر کاکائو و بیکینگپودر را با هم مخلوط سازید و به مایة فراهم کرده بیفزایید. حالا فندق و شکلاتها را به مواد افزوده و مخلوط کنید. اکنون هر بار به اندازة یک قاشق سوپخوری از خمیر فراهم کرده بردارید و به شکل توپ درآورید و با فاصله از یکدیگر در سینی قرار دهید. اینک کوکیها را به مدت تقریبی 12 دقیقه در فر بپزید و بعد روی پنجرة سیمی خنک کنید. آنگاه کوکی برانیز را برای پذیرایی در ظرف مناسبی بچینید.