بیسکویت ساقه طلایی: یک بسته
کره آب شده در محیط: ٧٠گرم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه چاکلت لاوا کیک با فر و بدون فر
مواد داخل تارت شکلاتی بدون فر
خامه صورتی : ٢٠٠گرم
شکلات شیری ترجیحا «سولیکو »یا «ما»یا «کارات » : 150 گرم
پودر بادام ،فندق یا گردو : در صورت تمایل
طرز تهیه تارت شکلاتی بدون فر
بیشتربخوانید:
طرز تهیه تارت دبل چاکلت
ابتدا قالب تارت را آماده میکنیم. قالبهایی که صفحه زیر آن جدا میشود مناسب است.
2- بهتر است کمی کف قالب را چرب کنیم.
3- حالا بیسکویت و کره ذوب شده را داخل مخلوط کن میریزیم خوب بههم میزنیم تا حالت خمیری شود کف قالب را با دست فشار میدهیم طوری که ضخامت همه جای آن یک اندازه باشد سپس داخل یخچال قرار میدهیم.
4- در ظرفی روی گاز با حرارت ملایم خامه را گرم میکنیم کناره های آن که جوش ریز زد از روی حرارت برمیداریم و شکلات را میریزیم.
5- وقتی مایه شکلاتی یک دست شد در صورت تمایل به اندازه نصف استکان پودر بادام، فندق یا گردو به آن اضافه می کنیم و مواد را داخل تارت ها که در یخچال بوده و سفت شده اند میریزیم و به مدت دوساعت در یخچال میگذاریم .