تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
كرهي نرم ............... 100 گرم
شكر ريز .................... 100 گرم
وانيلين................. يكچهارم قاشق چايخوري
تخممرغ.................. 2 عدد
آرد..................... 175 گرم
نمك................. يك پينچ
بيكينگپودر............... 1 قاشق چايخوري
شير.................... 80 ميليليتر (يكسوم پيمانه)
خامهي فرم گرفته.................... 200 گرم
مارمالاد آلبالو يا توتفرنگي..................... 2 قاشق سوپخوري
توت جنگلي يا آلبالو........... حدود 150 گرم
برگ نعنا براي تزئين .............................به ميزان لازم
بیشتر بخوانید:
مینی کاپ کیک نوتلا
مینیکیکهای شیر عسلی
طرز تهیه
فر را با دماي 180 درجهي سانتيگراد گرم كنيد و قالب كمربندي را به قطر 26 سانتيمتر، چرب كنيد و با كاغذ روغني بپوشانيد. كره و شكر را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود. آنگاه وانيلين و تخممرغها را بيفزائيد و همزدن را پيوسته ادامه دهيد تا مايه، غليظ و يكنواخت شود. حالا مواد خشك و شير را بهطور يك در ميان به مايهي تخممرغي بيفزائيد و مخلوط كنيد. سپس مايهي فراهم كرده را در قالب بريزيد و به مدت تقريبي 45-50 دقيقه، در فر بپزيد. كيك را روي پنجرهي سيمي خنك كنيد و از ارتفاع به سه قسمت مساوي ببريد. اكنون روي هر لايهي كيك اندكي از مخلوط خامه و مارمالاد بماليد و قدري توت جنگلي يا آلبالوي هسته گرفته بگذاريد. لايههاي كيك را روي هم قرار دهيد و رو و اطراف كيك را با خامهي مخلوط با مارمالاد، بپوشانيد. اينك كيك را روي ديس زيبائي بگذاريد و با ميوه و برگ نعنا بيارائيد.
بیشتربخوانید:
کاپ کیک پاستا ، پیش غذایی جدید و باکلاس
طرز تهیه کیک بسبوسه
طرز تهیه چیز کیک یخچالی
آموزش تهیه چیز کیک یخچالی