Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 20:21

20
اسفند
مینی کیک های شیر عسلی

مینی کیک های شیر عسلی

فر را با دمای 180 درجه گرم کنید و قالب‌های کوچک کیک را به گنجایش تقریبی 125 میلی‌لیتر با اسپری روغن چرب نمائید. آن‌گاه کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

افسانه ظروفی

 

مواد لازم مینی کیک های شیر عسلی

کره نرم شده                250 گرم

شکر                           80 گرم

شیرعسلی                  1 قوطی (حدود 375 گرم)

سفیده تخم‌مرغ             3 عدد

تخم‌مرغ                        1 عدد

شیر                             125 میلی‌لیتر (یک دوم پیمانه)

آرد                               300 گرم

بیکینگ‌پودر                   2 قاشق چایخوری

نمک                            1 پینچ

پودر نارگیل                   50 گرم

روش تهیه مینی کیک های شیر عسلی

فر را با دمای 180 درجه گرم کنید و قالب‌های کوچک کیک را به گنجایش تقریبی 125 میلی‌لیتر با اسپری روغن چرب نمائید.

آن‌گاه کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد شیر عسلی را به آن بیفزائید.

سپس سفیده تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید و همچنان به همزدن ادامه دهید.

حالا تخم‌مرغ را درون مایه بریزید و مخلوط کنید و بعد شیر و مواد خشک را بطور یک در میان به مایه کیک بیفزائید.

اکنون مایه فراهم کرده را در قالب‌ها بریزید و کیک را به مدت تقریبی 20-25 در فر بپزید.

همینکه کیک‌ها خنک شدند، رویشان اندکی پودر شکر بپاشید و در صورت دلخواه با مرنگ و گل‌های طبیعی رز بیارائید.

روش تهیه مرنگ

4 عدد سفیده تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و 200 گرم شکر را کم کم به آن بیفزائید و مخلوط کنید.

حالا یک دوم قاشق چایخوری اسانس وانیل به آن بیفزائید.

 

برچسب ها: شیرینی پزی، آموزش شیرینی پزی، کیک و شیرینی، مینی کیک شیر عسلی، کیک شیر عسلی، مینی کیک، کیک کوچک، دستور تهیه مینی کیک تعداد بازديد: 1201 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مینی کیک چیست؟

فیلم روز
تصویر روز