Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 13:40

12
مرداد
طرز تهیه کیک بسبوسه

طرز تهیه کیک بسبوسه

در گزارش زیر طرز تهیه کیک بسبوسه را به شما آموزش می دهیم.

 امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک بسبوسه را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

۱ پیمانه..................... آرد

۱ پیمانه..................... آرد سمولینا

۳ عد.................دتخم مرغ

۱ ق م .............بکینگ پودر

۱/۲ ق م.................. وانیل

۱/۴ ق م............... نمک

نصف پیمانه................... روغن

۱/۲ پیمانه.................. شیر ولرم یا ماست

زعفران ...............دلخواه

۱ پیمانه............... آب

۱/۲ پیمانه................. شکر

۱ عدد................آب لیمو ترش تازه

۳ قاشق غ................ عسل

طرز تهیه:

ابتدا شربت درست میکنیم. شکر و آب را داخل قابلمه میریزیم. همین که به جوش اومد آبلیموی تازه و زعفرونشو اضافه می‌کنیم.
میگذاریم تا جوش بخورد و در آخر عسل را می‌ریزیم. یه جوش که زد از روی حرارت بر می‌داریم و میگذاریم تا خنک بشه.
اول تخم مرغ‌ها را با همزن یکم می‌زنیم و وانیل را بهش اضافه می‌کنیم و حسابی می‌زنیم. بعد ماست یا شیر ولرم را با زعفران مخلوط کرده تا کمی رنگش باز شود و به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و یکم با همزن می‌زنیم. حالا روغنش را می‌ریزیم و باز با همزن در حد چند ثانیه می‌زنیم. سپس آرد و بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و داخل مایه کیک الک می‌کنیم. بلافاصله آرد سمولینا را به مواد افزوده و با لیسک به آرامی مخلوط می‌کنیم.

بعد داخل قالب به ابعاد ۲۰ در ۲۰ که قبلا چرب و آردپاشی کرده ایم می‌ریزیم و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ الی ۵۰ دقیقه میگذاریم بپزد، تا جایی که روی کیک طلایی شود. بعد از فر خارج نموده و کمی که از حرارت افتاد بُرش می‌زنیم و سپس شربت خنک شده را روی کیک می‌ریزیم.

منبع: banooyenemoone۲

 

 

برچسب ها: کیک، آموزش آشپزی، کیک بسبوسه، طرز تهیه کیک بسبوسه، کیک شهد دار تعداد بازديد: 786 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز