مواد لازم برای تهیه کاپ کیک پاستا
ماکارونی فرمی : 4 لیوان
کوکتل : 4 عدد
پنیر پیتزا رنده شده : 1 لیوان
پنیر چدار رنده شده : نصف لیوان
ژامبون مرغ : 8 ورق
پودر سیر : 1 قاشق مرباخوری
پودر موسیر : 2 قاشق مرباخوری
نمک و فلفل : به میزان لازم
پیاز : 1 عدد
آویشن : 2 قاشق مرباخوری
طرز تهیه کاپ کیک پاستا
*پیاز را رنده کرده و در روغن سرخ کنید.
*کوکتل و ژامبون مرغ را به صورت نگینی ریز کنید.
*وقتی پیاز سرخ شد ژامبون و کوکتل را به آن افزوده و خوب سرخ کنید و پودر سیر و موسیر و نمک وفلفل را اضافه کرده و بعد از یک تفت کوچک شعله را خاموش کنید.
*ماکارونی ها فرمی را آبکش کنید.
*وقتی ماکارونی کمی سرد شد آن را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
*سپس پنیر پیتزا و آویشن را نیز به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
*داخل قالب کاپ کیک را چرب کنید و مخلوط ماکارونی فرمی و پنیر را داخل قالب ها بریزید و روی آن مقداری پنیر چدار بریزید.
*قالب را داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا زمانی که پنیر آب شود ، پس از پخت قالب را از فر خارج کنید و کمی صبر کنید تا مواد خنک شوند سپس در ظرف بگذارید و با سس دلخواه سرو کنید.