مهدیس رحیمیان
مواد لازم برای 8-10 نفر
کره 250 گرم
پنیر خامهای ۲۵۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
اسانس بادام ۱ قاشق چایخوری
آرد ۳۰۰ گرم
بیکینگپودر 2 قاشق چایخوری
آب پرتقال ۲۵۰ میلیلیتر (1 پیمانه)
آلبالو (هسته گرفته) ۱۰۰ گرم
کشمش طلایی ۸۰ گرم
کشمش پلوئی ۱۰۰ گرم
مربای پوست پرتقال ۱۰۰ گرم بدون شربت
روش تهیه کیک میوه و پنیر
کره و پنیر خامهای را در کاسه همزن برقی بریزید و اندکی هم بزنید تا صاف و یکدست شود.
آنگاه تخممرغها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس اسانس بادام را افزوده و مخلوط سازید.
حالا آب پرتقال و مخلوط آرد و بیکینگ پودر را به طور یک در میان به این مایه بیفزائید و مخلوط کنید.
حالا آلبالو، کشمش طلایی، کشمش پلویی و مربای پوست پرتقال را نیز افزوده و مخلوط نمائید.
اکنون مایه فراهم کرده را در قالب میان تهی کیک به گنجایش 10-12 پیمانه و قطر 23 سانتیمتر بریزید (قالب را با اسپری روغن چرب کنید) اینک کیک را به مدت تقریبی 1 ساعت در فر گرم کرده با دمای 170 درجه سانتیگراد بپزید.
سپس کیک را 5 دقیقه در قالب نگه دارید و بعد آن را روی پنجره سیمی برگردانید و بگذارید کاملا خنک شود.
آنگاه کیک را برای پذیرائی روی ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: