افسانه ظروفی
مواد لازم برای 10-12 نفر
کره نرم شده 250 گرم
شکر 180 گرم
پوست گریپفروت رنده کرده 1 قاشق چایخوری
پوست پرتقال رنده کرده 1 قاشق چایخوری
تخممرغ 4 عدد درشت
آرد نول 260 گرم
بیکینگپودر یک و یک دوم قاشق چایخوری
نمک یک پینچ
آب پرتقال 125 میلیلیتر (یک دوم پیمانه)
مربای پوست پرتقال بدون شربت حدود 50 گرم
روش تهیه کیک مرطوب پرتقالی
قالب میان تهی را به گنجایش 10-12 پیمانه با اسپری روغن چرب کنید و فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم نمائید.
آنگاه کره، شکر، پوست گریپفروت و پرتقال را در کاسه همزن برقی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود و رنگ مایه روشن شود.
سپس تخممرغها را یکی یکی بیفزائید و هر بار در حدود 1 دقیقه آن را هم بزنید.
حالا مخلوط الک کرده آرد، بیکینگپودر و نمک را همراه با آب پرتقال به طور یک در میان درون مایه تخممرغی بریزید و هم بزنید.
اکنون مربای پوست پرتقال را نیز افزوده و مخلوط سازید.
مایه فراهم کرده کیک را درون قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 45-50 دقیقه در فر بپزید.
اینک کیک را 10 دقیقه در قالب نگه دارید و بعد آن را روی پنجره سیمی برگردانید.
حالا قالب کیک را بشوئید و خشک کنید و کیک را دوباره درون قالب قرار دهید.
سپس چندین جای کیک را با سیخ چوبی سوراخ کنید تا شربت به راحتی جذب کیک شود.
آنگاه شربت ولرم را روی کیک بریزید و کیک را نیم ساعت در قالب نگه دارید.
اکنون کیک را از قالب جدا کنید و روی پنجره سیمی بگذارید تا کاملا خنک شود.
کیک را برای پذیرائی روی ظرف زیبا و مناسبی بگذارید و روی کیک را با قدری خامه فرم گرفته و مربای پوست پرتقال بیارائید.
مواد لازم برای سیروپ
شکر 165 گرم
آب 150 میلیلیتر (دو سوم پیمانه)
روش تهیه سیروپ
شکر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود.
سپس سیروپ را 10 دقیقه بجوشانید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
کیک کارامل و گلابی
مینی کاپ کیک نوتلا
کاپ کیک موز
باوارین کیک آلو
کیک گیلاس
انواع کیک و شیرینی