مهدیه ولینژاد
مواد لازم برای 8-10 نفر
پودر مایه خمیر یک و یکدوم قاشق چایخوری
آب 60 میلیلیتر (یک چهارم پیمانه)
شکر 2 قاشق سوپخوری
آرد 375 گرم
نمک 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 3 عدد
کره نرم شده در دمای محیط 125 گرم
مواد لازم میانی
زرده تخم مرغ 2 عدد
شکر 100 گرم
خامه 60 میلی لیتر (یکچهارم پیمانه)
خرده نان 2 قاشق سوپخوری
آلوی ورقهای خرد کرده 500 گرم
روش تهیه باوارین کیک آلو
مایه خمیر، آب و یک قاشق از شکر را در کاسه کوچکی بریزید، رویش را بپوشانید و 10 دقیقه در جای گرم نگه دارید تا مایه خمیر فعال شود.
آنگاه آرد، نمک، تخممرغها، کره، باقیمانده شکر و مایه خمیر ورآمده را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود. (این خمیر قدری چسبنده میباشد).
سپس دستتان را اندکی چرب کنید و خمیر را به صورت چونه درآورید و در کاسه چربکرده بگذارید.
حالا رویش را با سلفون بپوشانید و به مدت تقریبی 45 دقیقه تا 2 ساعت در یخچال بگذارید.
در این میان، مواد میانی را فراهم کنید.
اکنون فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب تارت را به قطر 28 سانتیمتر چرب نمائید.
آنگاه خمیر را در قالب پهن کنید به گونهایکه دردیوارهها ضخیمتر باشد.
اینک مواد میانی را وسط خمیر بریزید و برشهای آلو را رویش بچینید.
آنگاه کیک را به مدت تقریبی 45 دقیقه در فر بپزید.
روش تهیه مواد میانی
زرده تخممرغها، دو سوم از شکر و خامه را با هم مخلوط کنید و بعد خرده نان را بیفزائید. باقیمانده شکر را با آلو مخلوط سازید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
کیک آلو و بلوبری