عارفه ابن الرضا
موادلازم برای 8-10 نفر
تخم مرغ ۲ عدد
شکرسفید و قهوه ای در مجموع ١٥٠گرم
وانیلین یکچهارم قاشق چایخوری
اسانس بادام یک چهارم قاشق چایخوری
پوست لیمو رنده کرده از یک لیمو
کره آبکرده و خنک شده 90 گرم
پودر بادام ٣٠ گرم
آرد ١٥٠ گرم
بیکینگ پودر یک و یک دوم قاشق چایخوری
نمک یک هشتم قاشق چایخوری
شیر ٨٠ میلیلیتر (یک سوم پیمانه)
گیلاس هسته گرفته ۲۰۰ گرم
روش تهیه کیک گیلاس
قالب را به قطر 23 سانتیمتر با کره چرب کنید و آرد بپاشید.
آنگاه قالب را تکان دهید تا آرد اضافی خارج شود.
سپس تخممرغها را با شکر سفید و قهوهای در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود و بعد وانیلین، اسانس بادام، پوست لیمو و کره آبکرده را به آن بیفزائید و در حدود 30 ثانیه با همزن برقی بزنید.
حالا همزن را خاموش کنید و پودر بادام را افزوده و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید.
حالا مخلوط الک کرده آرد، نمک و بیکینگپودر را همراه با شیر به طور یک در میان به مایه فراهم کرده بیفزائید.
اکنون تعدادی از گیلاسها را برای آراستن روی کیک نگه دارید و باقیمانده آنها را درون مایه کیک بریزید.
مراقب باشید که در این مرحله مایه کیک را زیاد هم نزنید! اینک مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و تعدادی از گیلاسها را به آرامی رویش قرار دهید.
آنگاه کیک را به مدت تقریبی 30-40 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
سپس کیک را روی پنجره سیمی خنک کنید و در صورت دلخواه رویش را با پودر شکر بیارائید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: