Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 16:50

26
آبان
کیک مرطوب شیر و کارامل

کیک مرطوب شیر و کارامل

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و کف قالب را به اندازه 23 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید. زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را از هم جدا کنید و زرده‌ها را همراه با نیمی از شکر و وانیل با همزن برقی بزنید.

آرزو گنجی

 

مواد لازم برای 10 نفر 

تخم‌مرغ                             4 عدد

شکر                                 100 گرم

آرد                                    100 گرم

بیکینگ‌پودر                          یک‌دوم قاشق چایخوری

وانیلین                               یک‌چهارم قاشق چایخوری 

مواد لازم برای تهیه شربت

شیر                                  250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

خامه صبحانه                       200 گرم

شکر                                  2 قاشق سوپخوری 

مواد لازم برای سس کارامل

شکر                                  200 گرم

آب                                     2 قاشق سوپخوری

کره                                     30 گرم

خامه صبحانه                        250 گرم

خامه فرم گرفته برای تزئین      200 گرم

روش تهیه کیک مرطوب شیر و کارامل 

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و کف قالب را به اندازه 23 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.

زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را از هم جدا کنید و زرده‌ها را همراه با نیمی از شکر و وانیل با همزن برقی بزنید تا کرم  رنگ و سبک شود.

آن‌گاه سفیده تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و بعد باقیمانده شکر را کم کم به آن بیفزائید و با همزن برقی بزنید.

حالا زرده و سفیده‌های همزده را با لیسک به آرامی با هم مخلوط سازید و پس از آن مخلوط الک کرده آرد و بیکینگ‌پودر را افزوده و با لیسک مخلوط کنید.

آن‌گاه مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 30-35 دقیقه در فر بپزید.

کیک را در قالب خنک کنید و بعد آن را روی ظرف مناسبی بگذارید.

حالا کیک را با شربت مرطوب کنید و رویش را با خامه فرم گرفته بپوشانید و صاف کنید.

آن‌گاه روی خامه سس کارامل بریزید و کیک را با خطوطی از خامه بیارائید.

روش تهیه شربت

شیر، خامه و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

روش تهیه سس کارامل

شکر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر آب شود و به رنگ کارامل درآید.

آن‌گاه کره و خامه را بیفزائید و سس را به سرعت هم بزنید و از روی حرارت بردارید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

کیک مرطوب پرتقالی

کیک کارامل و گلابی

مینی کاپ کیک نوتلا

کاپ کیک موز

باوارین کیک آلو

کیک گیلاس

انواع کیک و شیرینی

 

برچسب ها: کیک و شیرینی، کیک کاراملی، طرز تهیه کیک، آشپزباشی، زندگی آنلاین، شور و شیرین، کیک مرطوب، کیک مرطوب شیر و کارامل، دستور تهیه کیک مرطوب شیر و کارامل، روش تهیه کیک مرطوب شیر و کارامل تعداد بازديد: 650 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فیلم روز
تصویر روز