آرزو گنجی
مواد لازم برای 10 نفر
تخممرغ 4 عدد
شکر 100 گرم
آرد 100 گرم
بیکینگپودر یکدوم قاشق چایخوری
وانیلین یکچهارم قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه شربت
شیر 250 میلیلیتر (1 پیمانه)
خامه صبحانه 200 گرم
شکر 2 قاشق سوپخوری
مواد لازم برای سس کارامل
شکر 200 گرم
آب 2 قاشق سوپخوری
کره 30 گرم
خامه صبحانه 250 گرم
خامه فرم گرفته برای تزئین 200 گرم
روش تهیه کیک مرطوب شیر و کارامل
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و کف قالب را به اندازه 23 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.
زرده و سفیده تخممرغها را از هم جدا کنید و زردهها را همراه با نیمی از شکر و وانیل با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و سبک شود.
آنگاه سفیده تخممرغها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و بعد باقیمانده شکر را کم کم به آن بیفزائید و با همزن برقی بزنید.
حالا زرده و سفیدههای همزده را با لیسک به آرامی با هم مخلوط سازید و پس از آن مخلوط الک کرده آرد و بیکینگپودر را افزوده و با لیسک مخلوط کنید.
آنگاه مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 30-35 دقیقه در فر بپزید.
کیک را در قالب خنک کنید و بعد آن را روی ظرف مناسبی بگذارید.
حالا کیک را با شربت مرطوب کنید و رویش را با خامه فرم گرفته بپوشانید و صاف کنید.
آنگاه روی خامه سس کارامل بریزید و کیک را با خطوطی از خامه بیارائید.
روش تهیه شربت
شیر، خامه و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
روش تهیه سس کارامل
شکر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر آب شود و به رنگ کارامل درآید.
آنگاه کره و خامه را بیفزائید و سس را به سرعت هم بزنید و از روی حرارت بردارید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: