Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:22

18
شهریور
فوت و فن پخت حلوای طلایی و خوش طعم

فوت و فن پخت حلوای طلایی و خوش طعم

حلوا را چه به عنوان یک دسر، چه به عنوان یک نذری و چه به عنوان یک شیرینی در مراسم‌های ترحیم در نظر بگیریم، جذاب است و طرفداران خاص خود را دارد.

کم نیستند آدم‌هایی که یکباره هوس خوردن حلوا می‌کنند و سریع دست به کار می‌شوند. در این روزها اما که همزمان شده با ایام محرم، طبخ حلوا بیشتر می‌شوند و یکی از نذری‌های جذاب است.

مواد لازم:

آرد گندم ۲ پیمانه

شکر ۱ پیمانه

روغن ۱ پیمانه

گلاب نیم پیمانه

پودر هل ۱/۲ قاشق چای‌خوری

پودر زعفران ۱/۲ قاشق چای‌خوری

روش تهیه شیره حلوا:

برای تهیه شیره باید شکر ، آب ، گلاب ، زعفران و هل را مخلوط کنید و درون قابلمه‌ای روی حرارت ملایم قرار دهید تا حدود ۱۰ دقیقه بجوشد.

سعی کنید شیره را قبل از شروع فرآیند پخت حلوا آماده کنید.

روش تهیه:

ابتدا آرد را به آرامی الک کرده و به ظرف روی شعله متوسط بریزید. آرد را تا تغییر رنگ کم کم و تدریجی تفت دهید.

توجه داشته باشید تغییر رنگ ناگهانی آرد می‌تواند حلوای شما را تیره رنگ کند.

روغن را به صورت تدریجی به آن اضافه کنید و آنقدر تفت بدهید که آرد شما به صورت تدریجی رنگ بگیرد.

پس از آن حرارت را کم کنید و شیره حلوا را همزمانی که به آرد اضافه‌ می‌کنید تفت دهید تا به همه قسمت‌ها برسد.

فوت و فن‌ها:

۱. تهیه آرد و روغن مناسب یکی از اصلی‌ترین نکاتی است که باید هنگام طبخ حلوا در نظر داشته باشید.

۲. الک کردن درست و با حوصله آرد را فراموش نکنید. اگر آرد را با حوصله الک نکنید ممکن است آرد در حلوای شما به صورت گوله باشد.

۳. سعی کنید از روغن‌های زعفرانی، طلایی یا حیوانی استفاده کنید.

۴. دانه‌های هل را به صورت کامل آسیاب کنید تا زیر دندان هنگام میل کردن حلوا نیایند.

۵. در ریختن زعفران زیاده‌روی نکنید چرا که باعث می‌شود حلوای شما به زردی بزند.

۶. حلوای شما نباید ته بگیرد. به همین دلیل باید دائما آرد را تفت بدهید و آن‌را رها نکنید.

۷. حرارت زیاد باعث می‌شود حلوای شما رنگ تیره‌ای بگیرد. در تمامی مراحل پخت از حرارت ملایم استفاده کنید.

۸. سعی کنید از آردهای سبوس‌دار مانند آردهای نان سنگک استفاده کنید.

۹. استفاده از عرق هل نیز در دقایق پایانی طبق حلوا می‌تواند عطر خوبی به حلوای شما بدهد.

۱۰. آهسته و پیوسته طبخ کردن یکی از اصلی‌ترین فوت‌وفن‌های درست کردن حلواست.

 

منبع:ایرنا

بیشتر بخوانید:

حلوا سه آرد ؛ یک حلوای خوشمزه و مجلسی

حلوا کفگیری ؛ یک حلوای خوشمزه تبریزی

حلوای شیره انگور، خوشمزه و مقوی برای ماه رمضان

برچسب ها: آموزش آشپزی، حلوا، حلوا مجلسی، فوت و فن پخت حلوا، حلوا سیاه تعداد بازديد: 3300 تعداد نظرات: 1

نظرات

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز