Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 12:31

17
اردیبهشت
حلوای شیره انگور، خوشمزه و مقوی برای ماه رمضان

حلوای شیره انگور، خوشمزه و مقوی برای ماه رمضان

اول آرد را الک کرده و تفت می دهیم تا خامی آن برود دوباره آن را الک می کنیم و داخل ظرف بر می گردانیم و روغن را به آن اضافه می کنیم و آن را مخلوط می کنیم.

مواد لازم برای حلوا با شیره انگور :

 آرد 2 پیمانه 
روغن یا کره   سه چهارم پیمانه
 شیره انگور  1 و نیم پیمانه
گلاب  نصف پیمانه 
زعفران حل شده غلیظ 1/4 فنجان
هل آسیاب شده  1/4 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه حلوا با شیره انگور :

اول آرد را الک کرده و تفت می دهیم تا خامی آن برود دوباره آن را الک می کنیم و داخل ظرف بر می گردانیم و روغن را به آن اضافه می کنیم و آن را مخلوط می کنیم.

از روی حرارت بر می داریم و مدام هم می زنیم. شیره انگور و گلاب را اضافه می کنیم و هم می زنیم.

 زعفران و هل را هم اضافه می کنیم، بعد روی نان میکادو می مالیم و لایه لایه می کنیم.

بستگی به مقدار حلوا تان دارد که چند لایه در بیاید. با چاقو اره ای بزرگ به اندازه های دلخواه برش می زنیم، من اول اطراف نامرتب نان ها را جدا کردم بعد مکعبی برش زدم روی آن ها را با باقی مانده حلوا شکوفه زدم و با خلال پسته و بادام پرک تزیین کردم.

حلوا را با یک قاشق گلاب رقیق کردم و بعد شکوفه زدم اینطوری حلوا راحت تر از ماسوره بیرون می آید.

 

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه زولبیا خانگی

نان خرمایی؛ خوشمزه و پرطرفدار

برچسب ها: ماه رمضان، آموزش شیرینی پزی، زولبیا و بامیه، شیرینی های رژیمی، انواع حلوا، حلوا شیره انگور، شیرینی های ماه رمضان تعداد بازديد: 679 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز