Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 21:32

18
خرداد
دستور پخت کوکو با طعم متفاوت برنجی

دستور پخت کوکو با طعم متفاوت برنجی

در این مطلب روش تهیه نوعی کوکوی خوشمزه و متفاوت آموزش داده شده است.

به گزارش خراسان، کوکو از غذا‌هایی است، که اکثر سنین دوست دارند. یک غذای نانی خوشمزه برای دانشجویان، مجرد‌ها و خانواده‌های کم جمعیت برای ناهار به شمار می‌رود. کوکو را به عنوان غذای سریع نیز می‌توانیدلحاظ کنید، چون خیلی سریع آماده می‌شود و برای خانم‌های شاغلی که وقت آشپزی ندارند بسیار مناسب است. به همین منظور در ادامه قصد داریم دستورالعمل تهیه کوکو با طعم متفاوت برنجی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه کوکوی قارچ

 

مواد لازم:

برنج پخته شده ..............۲ پیمانه

تخم مرغ ...............۳ عدد

پیازچه ..............۵ تا ۶ عدد

سیب زمینی نیم پز متوسط ..............یک عدد

پودر سوخاری ............یک قاشق غذا خوری

نمک، فلفل، زعفران و ادویه ............به مقدار لازم

بیشتربخوانید:

طرز تهیه کوکو تره در فر یا ماهیتابه

 

 

دستور تهیه:

۱- برای تهیه این کوکو می‌توانید از برنج‌هایی که قبلا پخته‌اید، استفاده کنید.
۲- برنج را در غذاساز یا مخلوط کن یا چرخ‌گوشت بریزید تا له شود.
۳- سیب زمینی نیم پز، تخم‌مرغ، پیازچه ریز شده، پودر سوخاری، زعفران، نمک، فلفل و ادویه را به آن اضافه کنید. بنا به ذائقه‌تان می‌توانید از زرشک یا انواع سبزیجات معطر هم استفاده کنید.
۴- برای ادویه از زردچوبه، پودر پاپریکا، کمی پودر سیر و پودر زیره استفاده کنید.
۵- همه مواد را با هم مخلوط کنید. مایه به دست آمده را در دست فرم دهید و در روغن سرخ کنید.
۶- بعد از سرخ شدن، کوکو‌ها را روی دستمال کاغذی ضخیم بچینید تا روغن اضافه آن گرفته شود.

برچسب ها: کوکو تعداد بازديد: 323 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز