به دلیل وجود قارچ در این غذا، این کوکو برای افرادی که به دنبال غذاهای کم کالری هستند بسیار مناسب می باشد و می توانند با سرو یک غذای خوشمزه و لذیذ، رژیم خود را نیز حفظ کنند. کوکو قارچ را می توانید به همراه برنج زعفرانی در وعده ناهار و یا به همراه نان در وعده شام سرو کنید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کوکو تره در فر یا ماهیتابه
مواد لازم
قارچ: ۲۰۰ گرم
سیب زمینی متوسط: ۲ عدد
پیاز: ۱ عدد
جعفری خرد شده: ۴۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
روغن: به مقدار لازم
آرد سفید: ۱ قاشق غذاخوری
آبلیمو تازه: ۱ قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه
مرحله اول: ابتدا سیبزمینیها را شسته و با ۲ پیمانه آب بر روی حرارت ملایم به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید تا آبپز شود.
مرحله دوم: بعد از آماده شدن سیبزمینیها و سرد شدن آن، پوست کرده و رنده ریز کنید.
مرحله سوم: سپس قارچها را نگینی خرد کرده و در ماهیتابه با کمی روغن تفت دهید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کوکو سبزی؛ با طعمی متفاوت
مرحله چهارم: برای سیاه نشدن رنگ قارچها، در هنگام تفت دادن، ۱ قاشق آبلیمو به آن اضافه کنید.
مرحله پنجم: سپس قارچها را به ظرف سیبزمینی اضافه و مخلوط کنید.
مرحله ششم: پیاز را نیز رنده ریز کرده و به مواد اضافه کنید.
مرحله هفتم: سپس جعفری خرد شده، تخم مرغ، آرد و ادویه ها را نیز به سیب زمینی اضافه و مخلوط کنید.
مرحله هشتم: در یک ماهیتابه کمی روغن ریخته و بعد از داغ شدن، مایه کوکو را اضافه و پخش کنید.
مرحله نهم: بعد از این که یک طرف کوکو قارچ سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم آماده شود.