Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 02:13

29
اردیبهشت
طرز تهیه کوکوی قارچ

طرز تهیه کوکوی قارچ

کوکوی قارچ، یکی از انواع کوکو‌های معروف و خوشمزه ایرانی بوده که بسیار پرطرفدار نیز می‌باشد. این نوع غذا جزو کوکوی سریع و حاضری بوده که می‌توانید به راحتی در منزل طبخ کرده و یک غذای سالم و رژیمی را تدارک ببینید.

 غذالند: کوکوی قارچ، یکی از انواع کوکو های معروف و خوشمزه ایرانی بوده که بسیار پرطرفدار نیز می باشد. این نوع غذا جزو کوکوی سریع و حاضری بوده که می توانید به راحتی در منزل طبخ کرده و یک غذای سالم و رژیمی را تدارک ببینید.

کوکوی قارچ؛ یک غذای سالم و رژیمی

به دلیل وجود قارچ در این غذا، این کوکو برای افرادی که به دنبال غذاهای کم کالری هستند بسیار مناسب می باشد و می توانند با سرو یک غذای خوشمزه و لذیذ، رژیم خود را نیز حفظ کنند. کوکو قارچ را می توانید به همراه برنج زعفرانی در وعده ناهار و یا به همراه نان در وعده شام سرو کنید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه کوکو تره در فر یا ماهیتابه

 

 مواد لازم

قارچ: ۲۰۰ گرم

سیب زمینی متوسط: ۲ عدد

پیاز: ۱ عدد

جعفری خرد شده: ۴۰ گرم

تخم مرغ: ۲ عدد

روغن: به مقدار لازم

آرد سفید: ۱ قاشق غذاخوری

آبلیمو تازه: ۱ قاشق غذاخوری

نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم

کوکوی قارچ؛ یک غذای سالم و رژیمی

طرز تهیه

مرحله اول: ابتدا سیب‌زمینی‌ها را شسته و با ۲ پیمانه آب بر روی حرارت ملایم به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید تا آب‌پز شود.

مرحله دوم: بعد از آماده شدن سیب‌زمینی‌ها و سرد شدن آن، پوست کرده و رنده ریز کنید.

مرحله سوم: سپس قارچ‌ها را نگینی خرد کرده و در ماهی‌تابه با کمی روغن تفت دهید.

کوکوی قارچ؛ یک غذای سالم و رژیمی

مرحله چهارم: برای سیاه نشدن رنگ قارچ‌ها، در هنگام تفت دادن، ۱ قاشق آبلیمو به آن اضافه کنید.

مرحله پنجم: سپس قارچ‌ها را به ظرف سیب‌زمینی اضافه و مخلوط کنید.

مرحله ششم: پیاز را نیز رنده ریز کرده و به مواد اضافه کنید.

مرحله هفتم: سپس جعفری خرد شده، تخم مرغ، آرد و ادویه ها را نیز به سیب زمینی اضافه و مخلوط کنید.

مرحله هشتم: در یک ماهی‌تابه کمی روغن ریخته و بعد از داغ شدن، مایه کوکو را اضافه و پخش کنید.

مرحله نهم: بعد از این که یک طرف کوکو قارچ سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم آماده شود.

برچسب ها: کوکو تعداد بازديد: 456 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز