Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:13

8
آبان
طرز تهیه شلغم پلو پاییزی

طرز تهیه شلغم پلو پاییزی

طرز تهیه شلغم پلو پاییزی، یک آنتی بیوتیک خوش طعم و مقوی

خراسان : شلغم یکیاز آنتی بیوتیک های طبیعی است که خواص بسیاری برای سلامتی و بدن تان دارد. در این مقاله طرز تهیه شلغم پلو پاییزی که یک آنتی بیوتیک خوش طعم پاییزی است را به شما آموزش می دهیم

بیشتربخوانید:

طرز تهیه حمص لبو یک غذای جذاب و خوشمزه

 

مواد لازم برای تهیه شلغم پلو پاییزی

برنج: ۳ پیمانه

عدس: یک پیمانه

گوجه فرنگی رنده شده: نصف پیمانه

 کره: ۵۰ گرم

شلغم: ۲۰۰ گرم

زعفران آب کرده: ۲ قاشق غذا خوری

نمک: به میزان لازم

روغن: به میزان لازم

زردچوبه و فلفل سیاه: به میزان لازم

چوب دارچین و برگ بو: به میزان لازم

بیشتربخوانید:


طرز تهیه شلغم پلو پاییزی

طرز تهیه :

برنج را همراه با کمی آب و نمک حدود ۲ تا ۳ ساعت خیس کنید.

عدس را چند ساعت در آب خیس و چند بار آب آن را تعویض کنید. بعد آن را بشویید و با کمی نمک و آب بپزید تا کاملا نرم شود، سپس آن را بعد از پختن آبکش کنید تا آب اضافی آن خارج شود.

پیاز را به شکل نگینی خرد کنید و همراه با دو قاشق غذا خوری روغن تفت دهید تا مقداری نرم شود.

در مرحله بعد  ابتدا شلغم را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد و سپس آن را به پیاز اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه دیگر همچنان به تفت دادن ادامه دهید.

زردچوبه، نمک و فلفل و بقیه ادویه  را  با مواد خوب هم بزنید تا بوی ادویه های به‌کار رفته در آن بلند شود.

گوجه فرنگی رنده شده را به مخلوط آماده شده اضافه و حرارت زیر آن را متوسط کنید. در تابه مدنظر را بگذارید تا شلغم به خوبی نرم شود و آب گوجه فرنگی کاملا گرفته شود و مخلوط به شکل سس در آید.

برنج را در آب جوش بریزید و  به روش چلو  آبکشی کنید.

عدس پخته شده را به برنج اضافه کنید.

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه ترشی انار و لبو

ترشی بادمجان به سبک مصری + طرز تهیه

ترشی بیلهر؛ یک ترشی متفاوت و پرخاصیت

در کف قابلمه کمی روغن بریزید و بنا به سلیقه ای که دارید از نان یا سیب زمینی حلقه شده برای ته دیگ آن استفاده کنید.

مخلوط عدس و برنج را به همراه سس شلغم به شکل لایه لایه در داخل آن بریزید.

در قابلمه را ببندید و حرارت زیر آن را کم کنید تا برنج بخار کند، سپس تکه های کوچک کره را روی برنج بگذارید و زعفران دم کرده را روی آن بریزید.

برچسب ها: غذای سنتی، طرز تهیه تعداد بازديد: 421 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز