Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 16 اردیبهشت 1403 - 05:48

7
آبان
ترشی بادمجان به سبک مصری + طرز تهیه

ترشی بادمجان به سبک مصری + طرز تهیه

برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه ترشی بادمجان به سبکی متفاوت این مطلب را بخوانید. در ادامه‌ی آموزش تهیه‌ی انواع ترشی، امروز برای شما روش تهیه‌ی یک نوع از ترشی‌های بادمجان به سبک مصری را قرار داده‌ایم.

 در ادامه‌ی آموزش تهیه‌ی انواع ترشی، امروز برای شما روش تهیه‌ی یک نوع از ترشی‌های بادمجان به سبک مصری را قرار داده‌ایم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی این ترشی خوشمزه، با ما همراه باشید.

 

مواد لازم:

بادمجان متوسط: 250 گرم

سیر: یک بوته کوچک

نمک: یک چهارم قاشق چایخوری

فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری

زیره: یک قاشق چایخوری

نعنای خشک پودر شده: یک قاشق چایخوری

پودر آویشن: یک قاشق چایخوری

گشنیز خشک شده و پودر شده: نصف قاشق چایخوری

فلفل قرمز تند خشک شده و پودر شده: دو عدد

سرکه‌ی سفید: سه قاشق غذاخوری

لیموترش تازه: یک عدد بزرگ

روغن زیتون: سه قاشق غذاخوری

پیاز متوسط (نگینی خرد شده): یک عدد

فلفل سبز متوسط (نگینی خرد شده): یک عدد

گوجه فرنگی متوسط (نگینی خرد شده): یک عدد

روغن: به میزان لازم

طرز تهیه:

بادمجان‌ها را خوب شسته و سر آنها را جدا می‌کنیم سپس از طول و در یک جهت، برشی در آنها ایجاد می‌کنیم.

بادمجان‌ها را بدون پوست گرفتن، سرخ می‌کنیم به گونه‌ای که تمام اطراف آن، سرخ شود. برای این کار، به میزان بیشتری روغن، نیاز داریم.

بادمجان‌های سرخ شده را روی حوله‌ی کاغذی قرار می‌دهیم تا روغن اضافی آنها گرفته شود.

سیرها را با کمک خردکن یا هاون له کرده و نمک، فلفل سیاه، پودر زیره، نعنای خشک، آویشن و گشنیز را به آن اضافه می‌کنیم. این کار را تا مخلوط شدن مواد ادامه می‌دهیم. فلفل قرمز و سرکه‌ی سفید را به همراه آب لیموی تازه و روغن زیتون، به مواد قبلی اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم.

پیاز خرد شده را در ظرفی قرار داده و فلفل سبز و گوجه فرنگی خرد شده را به آن اضافه می‌کنیم.

سس آماده شده را به پیاز و گوجه و فلفل افزوده و مواد را خوب مخلوط می‌کنیم.

شکم بادمجان‌ها را با این مواد پر کرده و آنها را به مدت یک ساعت، داخل یخچال قرار می‌دهیم.

پس از گذشت این زمان، ترشی بادمجان ما برای سرو، آماده است.

 

منبع: تابناک باتو

برچسب ها: ترشی بادمجان، ترشی بادمجان شکم پر، طرز تهیه ترشی بادمجان، ترشی بادمجان کبابی تعداد بازديد: 459 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز