Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 14:21

8
آذر
کباب آدانا

کباب آدانا

دنبه‌، گوشت، پیاز، نمک، فلفل، پرک فلفل قرمز و پاپریکا را در کاسة دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید. آن‌گاه گوشت را از کاسة دستگاه غذاساز جدا کنید و قدری ورز دهید. سپس کره را به گوشت اضافه کنید و قدری دیگر ورز دهید.

عظم گلزارمنش :

 

 مواد لازم برای 4 نفر

دنبه ................200 گرم

گوشت چرخکرده.................. 600 گرم

پیاز رنده کرده و آبگرفته................ یک عدد متوسط

نمک و فلفل.................. به میزان لازم

پرک فلفل قرمز.............  20 گرم

پاپریکا............. 40 گرم

کرة نرم شده.............. 20 گرم

گوجه مینیاتوری..............  به میزان لازم

کدو (سبز و زرد).................. به میزان دلخواه

فلفل‌ دلمه‌ای رنگی................ به میزان دلخواه

کاهو................ به میزان دلخواه

 

بیشتربخوانید:

جوجه کباب هاوایی + طرز تهیه

 

 

 روش تهیه

دنبه‌، گوشت، پیاز، نمک، فلفل، پرک فلفل قرمز و پاپریکا را در کاسة دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید. آن‌گاه گوشت را از کاسة دستگاه غذاساز جدا کنید و قدری ورز دهید. سپس کره را به گوشت اضافه کنید و قدری دیگر ورز دهید. حالا هربار به میزان یک نارنگی کوچک از گوشت برداشته، در دست فرم دهید و به سیخ بکشید. اینک کباب‌ها را روی آتش بپزید تا برشته شوند. حالا کباب را در دیس مناسبی که با گوجه مینیاتوری، کدو و فلفل دلمه‌ای و کاهو  پر کرده‌اید قرار دهید.

 

منبع : شور و شیرین

 

بیشتربخوانید:

جوجه کباب سرکه‌ای + طرز تهیه

طرز پخت کباب شیش طاووق در خانه با سس مخصوص

طرز تهیه کباب برنجی غذای سنتی خراسان رضوی

طرز تهیه‌ی کباب کاکوری؛ غذای خوشمزه هندی

برچسب ها: کباب، آموزش آشپزی، طرز تهیه، کباب آدانا، طرز تهیه کباب آدانا تعداد بازديد: 240 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز